shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site Bruder-speelgoed.nl italiaanse site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale een Remiko webshop
Dit is een Remiko webshop
 
 
   Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen Bruder, Britains, Jamara, KidsGlobe, MInisteck, RollyToys, Siku
      
www.keurmerk.info
 
   
     
 
U bent hier: Rolly Toys: (Rollytoys aanhangers) -Rolly Toys 12265
Rolly Toys 12265 - Rolly Toys RollyTanker dubbelassige tankaanhanger Fendt groen
Hoofdafbeelding
Rolly Toys 12265 - Rolly Toys RollyTanker dubbelassige tankaanhanger Fendt groen(R12265). De rollyTanker van Rolly Toys is het ideale speelgoed voor kinderen van 3 tot 10 jaar die enthousiast zijn over grote avonturen en spannende buitenspeelactiviteiten. Deze robuuste tankaanhanger is speciaal ontworpen voor jonge ontdekkingsreizigers en... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)

wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
€93.99 incl. BTW
Voorraadstatus:

Omschrijving Rolly Toys RollyTanker dubbelassige tankaanhanger Fendt groen:
De rollyTanker van Rolly Toys is het ideale speelgoed voor kinderen van 3 tot 10 jaar die enthousiast zijn over grote avonturen en spannende buitenspeelactiviteiten. Deze robuuste tankaanhanger is speciaal ontworpen voor jonge ontdekkingsreizigers en biedt uren speelplezier.

De rollyTanker van Rolly Toys is een indrukwekkende tweeassige trailer die er niet alleen realistisch uitziet, maar ook maximale stabiliteit en veiligheid biedt. Met een maximale vulcapaciteit van 30 liter kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen transportmissies plannen. Of het nu gaat om het transporteren van water voor de planten in de tuin of het uitvoeren van een brandbestrijdingsmissie, deze aanhanger staat klaar.

Het bijzondere aan de rollyTanker is dat deze daadwerkelijk gevuld kan worden met water. De kleine avonturiers kunnen de tankwagen eenvoudig met water vullen en vervolgens via de aftapkraan het water gericht aftappen. Dit bevordert niet alleen het plezier, maar ook de motoriek en fantasie van kinderen.

De rollyTanker is speelgoed van hoge kwaliteit dat indruk maakt door zijn lange levensduur. Het is een geweldig cadeau voor jonge natuurliefhebbers en aspirant-boeren die op speelse wijze de wereld van logistiek en transport willen ontdekken. Met zijn realistische ontwerp en praktische functionaliteit biedt de rollyTanker urenlang buitenplezier en bevordert de creatieve ontwikkeling van uw kind.

De RollyTanker aanhanger wordt geleverd in doos. Een aantal laatste montage stappen moeten nog worden gedaan. Hiervoor is een duidelijke handleiding toegevoegd. Dit kost ca. 15 minuten.

  - voorraadstatus:
  - adviesleeftijd: 3plus
  - levertijd: 1-3 werkdagen
  - Bruder-speelgoed.nl artikelnr: R12265
  - afmetingen: 98x44x55cm   - merk artikelnr: Rolly Toys speelgoed 12265 / R12265
  - schaal: 1:
  - EAN: 4006485122653
  - categorie: speelgoed, Rolly Toys, 12265
  - prijs Rolly Toys 12265: € 93.99

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Rollytoys aanhangers)


De onderstaande artikelen worden ook vaak bekeken in combinatie met de Rolly Toys 12265 || Rolly Toys RollyTanker dubbelassige tankaanhanger Fendt groen:
Rolly Toys 611058
Rolly Toys 611058
Rolly Toys 601028
Rolly Toys 601028
Rolly Toys 122752
Rolly Toys 122752
Rolly Toys 122776
Rolly Toys 122776
Rolly Toys 12286
Rolly Toys 12286
09389
09389
Lego compatible 30131
Lego compatible 30131
Bruder 2228
Bruder 2228
Lego compatible 40001
Lego compatible 40001
Hot Wheels 01806
Hot Wheels 01806

Bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger.

Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys Rolly Truck-Line traptractoren: traptractoren gebaseerd op de MB Unimog en Volvo vrachtwagens (ca. 3-8 jaar)
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.

Kent u deze (nieuwe) items al?
Lego compatible SR71 blackbird Jamara Cessna 182 RC  met afstandsbesturing Bruder politiebus 1:16 wereldbol decoratie Universal Hobbies veenhuis Profiline
Lego compatible bloemenboeket Lego compatibel porsche 911 RC Red Bull formule 1 RB18 Hot Wheels racebaan Lego compatible sport auto
Lego compatible sport auto Rolly Toys John Deere traptractor Kids Globe loods 1:16 Siku set met 3 vrachtwagens met oplegger Rolly Toys New Holland loopauto
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024