shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
   
     
 
U bent hier: Britains: (Britains speelgoed en schaalmodellen) -Britains 43273

Britains 43273 - Britains 43273 Metallic Orange Valtra T245


wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
Britains 43273 - Britains 43273 Metallic Orange Valtra T245(BR43273). De speelgoed Britains 43273 tractor is een schaalmodel van de metallic oranje Valtra T245 tractor. Deze speelgoedtractor is ontworpen voor kinderen die graag spelen met landbouwvoertuigen. Het biedt een gedetailleerde reproductie van de echte Valtra T245 tractor, maar dan op schaal 1:32. De tractor is uitgevoerd in een opvallende metallic oranje kleur, wat zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling. Het speelgoed is gemaakt van duurzame materialen, de basis is metaal, om langdurig speelplezier te garanderen. Het model bevat authentieke details van de Valtra T245, zoals het Valtra-logo, een gedetailleerde cabine en specifieke kenmerken van de tractor. Dit speelgoed biedt kinderen de mogelijkheid om hun verbeelding te gebruiken en hun eigen landbouwavonturen te creëren. Ze kunnen de tractor overal naartoe rijden, verschillende taken bedenken en de rol van een boer of boerin op zich nemen. Met de Valtra T245 speelgoedtractor kunnen kinderen de landbouwwereld verkennen en hun fantasie de vrije loop laten. Het Britains 43273 Metallic Orange Valtra T245 speelgoed is ideaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in landbouwvoertuigen en graag hun eigen boerderijverhalen willen beleven. Het stimuleert creativiteit, verbeeldingskracht en biedt eindeloos speelplezier. Deze speelgoed tractor van Britains is voorzien van standaard koppelingen aan de voorzijde en achterzijde van de tractor, zodat eenvoudig aanhangers en accessoires aan de tractor gekoppeld kunnen worden. De standaard schaal van 1:32 maakt dat de Britains speelgoed tractor ook goed is te combineren met de speelgoed tractors en aanhangers van Siku of de stallen en loodsen van Kids Globe. Door deze combinatie mogelijkheden kun je nog beter jouw ideale speelgoed boerderij samen stellen.


Britains 43273 - Britains 43273 Metallic Orange Valtra T245
  € 26.49 incl. BTW   € 21.89 excl. BTW:
  voorraadstatus:
  adviesleeftijd: 3plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
  Bruder-speelgoed.nl artikelnr: BR43273
 
Specificaties van Britains 43273 Britains 43273 Metallic Orange Valtra T245:
- afmetingen:
- merk artikelnr: Britains speelgoed 43273 / BR43273
- schaal: 1:
- EAN: 0036881432739
- categorie: speelgoed, Britains, 43273
- prijs Britains 43273: € 26.49

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
Britains speelgoed Britains speelgoed Britains speelgoed
Britains speelgoed Britains speelgoed Britains speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Britains speelgoed en schaalmodellen)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Britains is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige metalen speelgoed schaalmodellen. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis in het produceren van gedetailleerde en realistische replica`s van landbouwvoertuigen, bouwmachines en andere iconische voertuigen.

De speelgoed schaalmodellen van Britains bieden zowel kinderen als volwassen verzamelaars de mogelijkheid om de fascinerende wereld van machines en voertuigen te verkennen. Met oog voor detail en vakmanschap weet Britains de kenmerken van de originele voertuigen nauwkeurig vast te leggen.

Een van de sterke punten van Britains schaalmodellen is de variëteit aan voertuigen die ze produceren. Van tractoren en landbouwmachines tot bouwvoertuigen en militaire voertuigen, Britains heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen. Hierdoor kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en verschillende scenario`s en omgevingen creëren.

De schaalmodellen van Britains zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook een educatieve waarde. Kinderen kunnen leren over verschillende voertuigen, hun functies en de toepassingen ervan in het echte leven. Dit helpt bij het ontwikkelen van hun kennis van de wereld en stimuleert hun creativiteit tijdens het spelen.

De kwaliteit van Britains speelgoed schaalmodellen is uitstekend. Ze zijn gemaakt met een metalen basis frame en afgewerkt met duurzame materialen. Het vakmanschap en de aandacht voor detail maken de modellen zeer realistisch en zorgen voor een authentieke speelervaring.

Naast het gebruik als speelgoed zijn de schaalmodellen van Britains ook gewilde verzamelobjecten. Verzamelaars waarderen de zeldzaamheid en de verzamelwaarde van de modellen, vooral oudere en gelimiteerde edities. Deze verzamelobjecten worden vaak tentoongesteld in vitrines en zijn een bron van trots voor verzamelaars.

Al met al bieden de speelgoed schaalmodellen van Britains een combinatie van plezier, educatie en verzamelbaarheid. Of het nu gaat om het naspelen van boerderijscènes, het bouwen van een constructieplaats of het creëren van historische veldslagen, de modellen brengen de verbeelding tot leven en zorgen voor eindeloos speelplezier voor kinderen en volwassenen.

Omdat Britains voor de schaalmodellen de standaard schaal van 1:32 gebruikt voor haar tractors en accessoires is het heel goed mogelijk om de Britains modellen te combineren met speelgoed van andere merken in dezelfde schaal, zoals Siku die ook een breed scala aan tractors en landbouwmachines heeft of Kids Globe, welke voornamelijk veel speelgoed boerderijen, loodsen en stallen op schaal 1:32 in haar assortiment heeft. Kijkt u ook gerust eens op de 1:32 pagina voor een compleet overzicht van de 1:32 speelgoed modellen van de diverse merken als Siku, Kids Globe, Dutch Farm en natuurlijk ook Britains, zodat u een nog grotere keuze heeft.

Kent u deze nieuwe items al?
Jamara Porsche 911 GT3 Cup RC, schaal 1:14 2,4GHz met afstandsbesturing Hot Wheels 5 car giftpack Liebherr torenkraan 2,4Ghz 1:20 van Jamara
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023