shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site Bruder-speelgoed.nl italiaanse site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale een Remiko webshop
Dit is een Remiko webshop
 
 
   Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen Bruder, Britains, Jamara, KidsGlobe, MInisteck, RollyToys, Siku
      
www.keurmerk.info
 
   
     
 
U bent hier: Rolly Toys: (Rollytoys Junior traptractors) -Rolly Toys 811496
Rolly Toys 811496 - Rolly Toys rollyJunior John Deere set met voorlader en aanhanger (aanbieding)
Hoofdafbeelding
Rolly Toys 811496 - Rolly Toys rollyJunior John Deere set met voorlader en aanhanger (aanbieding)(R811496). De Rolly Toys 811496 - RollyJunior John Deere set met voorlader en aanhanger is een opwindend speelgoedmodel dat is geïnspireerd op de bekende John Deere-tractoren. Deze set biedt kinderen de mogelijkheid om de taken van een boer na te bootsen e... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)

wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
€166.99 incl. BTW
Voorraadstatus:

Omschrijving Rolly Toys rollyJunior John Deere set met voorlader en aanhanger (aanbieding):
De Rolly Toys 811496 - RollyJunior John Deere set met voorlader en aanhanger is een opwindend speelgoedmodel dat is geïnspireerd op de bekende John Deere-tractoren. Deze set biedt kinderen de mogelijkheid om de taken van een boer na te bootsen en hun verbeelding de vrije loop te laten.

De set bestaat uit een RollyJunior traptractor met een authentiek John Deere-ontwerp. De traptractor heeft een verstelbare zitting, waardoor kinderen van verschillende leeftijden comfortabel kunnen spelen. Ze kunnen gemakkelijk op de tractor stappen en zich voorstellen dat ze een echte boer zijn.

De RollyJunior traptractor is uitgerust met een functionele voorlader aan de voorkant. Kinderen kunnen hun speelgoed of kleine voorwerpen oppakken en vervoeren alsof ze echte landbouwwerkzaamheden uitvoeren. Dit biedt een interactieve speelervaring en stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen.

Bovendien wordt de set geleverd met een aanhanger die aan de achterkant van de traptractor kan worden bevestigd. De aanhanger is ideaal voor het vervoeren van lichte ladingen, zoals zand, speelgoed of andere kleine voorwerpen. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken en hun ladingen veilig vervoeren.

De Rolly Toys 811496 - RollyJunior John Deere set is gemaakt van duurzaam kunststof en is ontworpen om lang mee te gaan. Het speelgoed is geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten, waardoor kinderen vrij kunnen spelen in verschillende omgevingen.

Met deze set kunnen kinderen hun fysieke vaardigheden ontwikkelen terwijl ze actief spelen. Ze kunnen hun coördinatie verbeteren door de tractor te besturen, ladingen op te tillen en te vervoeren, en hun creativiteit stimuleren door verschillende boerderijscenario`s na te bootsen.

Kortom, de Rolly Toys 811496 - RollyJunior John Deere set met voorlader en aanhanger is een spannende speelgoedset voor jonge kinderen die geïnteresseerd zijn in de landbouw. Met zijn realistische ontwerp, verstelbare functies en mogelijkheid om ladingen te vervoeren, biedt deze set talloze mogelijkheden voor fantasierijk en interactief spel.

De traptractor wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

  - voorraadstatus:
  - adviesleeftijd: 3plus
  - levertijd: 1-3 werkdagen
  - Bruder-speelgoed.nl artikelnr: R811496
  - afmetingen:   - merk artikelnr: Rolly Toys speelgoed 811496 / R811496
  - schaal: 1:
  - EAN: 4006485811496
  - categorie: speelgoed, Rolly Toys, 811496
  - prijs Rolly Toys 811496: € 166.99

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Rollytoys Junior traptractors)


De onderstaande artikelen worden ook vaak bekeken in combinatie met de Rolly Toys 811496 || Rolly Toys rollyJunior John Deere set met voorlader en aanhanger (aanbieding):
Rolly Toys 408986
Rolly Toys 408986
Rolly Toys 409532
Rolly Toys 409532
Rolly Toys 409495
Rolly Toys 409495
Rolly Toys 002861
Rolly Toys 002861
8417
8417
8612
8612
Lego compatible 30131
Lego compatible 30131
Bruder 2228
Bruder 2228
Lego compatible 40001
Lego compatible 40001
Hot Wheels 01806
Hot Wheels 01806

Bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger.

Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys Rolly Truck-Line traptractoren: traptractoren gebaseerd op de MB Unimog en Volvo vrachtwagens (ca. 3-8 jaar)
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.

Kent u deze (nieuwe) items al?
Lego compatible Sluban F-16 gevechtsvliegtuig Bruder brandweer wagen Bruder politiebus 1:16 wereldbol decoratie Universal Hobbies veenhuis Profiline
Lego compatible bloemenboeket JVH Jan van Haasteren Jumbo legpuzzel 2000 stukjes Rolly Toys kinderkruiwagen Hot Wheels racebaan Lego compatible sport auto
Rolly Toys John Deere traptractor Qwixx kaartspel Kids Globe loods 1:16 Siku set met 3 vrachtwagens met oplegger Rolly Toys New Holland loopauto
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024