shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
 
LET OP: vanwege sinterklaasdrukte kunnen we niet garanderen dat nieuwe orders nog voor het weekend worden verzonden.
 
   
     
 
U bent hier: Rolly Toys: (Rollytoys Farmtracs traptractors) -Rolly Toys 710126

Rolly Toys 710126 - Rolly Toys rollyFarmtrac John Deere 7930 met luchtbanden, versnelling, voorlader en rem


wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar bekijk dit product op youtube
Rolly Toys 710126 - Rolly Toys rollyFarmtrac John Deere 7930 met luchtbanden, versnelling, voorlader en rem(R710126). Deze superstoere Rollytoys John Deere 7930 RollyFarmtrac traptractor is één van de topmodelle met vrijwel alle mogelijke opties. Zo is deze John Deere traptractor standaard voorzien van echte luchtbanden met tractor profiel, een heuse voorlader, een tweetraps versnelling met vrijloop en een handrem.

Door de versnelling is het mogelijk om te kiezen voor licht of juist zwaar trappen. Super handig voor als je af en toe door zwaar terrein moet rijden of een zware RollyToys aanhanger wilt trekken. De voorlader is eenvoudig met de hand te bedienen en is ook in de hoge stand vast te zetten.

De zitting is op verschillende afstanden monteerbaar voor optimaal zitcomfort en zodat de tractor mee kan groeien met de lengte van uw kind. Achter de zitting heeft de RollyToys John Deere 7930 een stoere rolbeugel. De motorkap van de Rollytoys John Deere tractor kan geopend worden.

Aan de voorzijde heeft de tractor een frontgewicht en koppeling voor aanhangers of accessoires. Ook aan de achterzijde heeft de RollyToys traptrekker een koppelpunt, zodat de diverse accessoires uit het Rolly Toys assortiment eenvoudig zijn te combineren.

De RollyToys traptractor wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.


Rolly Toys 710126 - Rolly Toys rollyFarmtrac John Deere 7930 met luchtbanden, versnelling, voorlader en rem
  € 359.99 incl. BTW   € 297.51 excl. BTW:
  voorraadstatus:
  adviesleeftijd: 3plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
  Bruder-speelgoed.nl artikelnr: R710126
 
Specificaties van Rolly Toys 710126 Rolly Toys rollyFarmtrac John Deere 7930 met luchtbanden, versnelling, voorlader en rem:
- afmetingen: 146x52x77 cm
- merk artikelnr: Rolly Toys speelgoed 710126 / R710126
- schaal: 1:
- EAN: 4006485710126
- categorie: speelgoed, Rolly Toys, 710126
- prijs Rolly Toys 710126: € 359.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
Rolly Toys speelgoed Rolly Toys speelgoed Rolly Toys speelgoed
Rolly Toys speelgoed Rolly Toys speelgoed Rolly Toys speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Rollytoys Farmtracs traptractors)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger.

Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys Rolly Truck-Line traptractoren: traptractoren gebaseerd op de MB Unimog en Volvo vrachtwagens (ca. 3-8 jaar)
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.

Kent u deze nieuwe items al?
Jamara Porsche 911 GT3 Cup RC, schaal 1:14 2,4GHz met afstandsbesturing Hot Wheels 5 car giftpack Liebherr torenkraan 2,4Ghz 1:20 van Jamara
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023