shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site Bruder-speelgoed.nl italiaanse site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale een Remiko webshop
Dit is een Remiko webshop
 
 
   Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen Bruder, Britains, Jamara, KidsGlobe, MInisteck, RollyToys, Siku
      
www.keurmerk.info
 
   
     
 
U bent hier: Rolly Toys: (Rollytoys Farmtracs traptractors) -Rolly Toys 611256
Rolly Toys 611256 - Rolly Toys rollyFarmtrac New Holland T7 tractor met voorlader
Hoofdafbeelding
Rolly Toys 611256 - Rolly Toys rollyFarmtrac New Holland T7 tractor met voorlader(R611256). De rollyFarmtrac New Holland T7 van Rolly Toys is een hoogwaardig speelgoedvoertuig speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Hij is uitgerust met een rollyTrac-lader, wat de speel-ervaring nog realistischer maakt.

De stoel van de... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)

wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
€183.49 incl. BTW
Voorraadstatus:

Omschrijving Rolly Toys rollyFarmtrac New Holland T7 tractor met voorlader:
De rollyFarmtrac New Holland T7 van Rolly Toys is een hoogwaardig speelgoedvoertuig speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Hij is uitgerust met een rollyTrac-lader, wat de speel-ervaring nog realistischer maakt.

De stoel van de Rolly Toys rollyFarmtrac New Holland traptractor is verstelbaar zodat deze optimaal kan worden aangepast aan de grootte van het kind. Hierdoor kan het voertuig meerdere jaren gebruikt worden en groeit het mee met het kind. Een bijzonder hoogtepunt is de kap, die geopend kan worden. Hierdoor kan het kind onder de motorkap kijken en doen alsof hij de tractor repareert of onderhoudt.

De rollyFarmtrac New Holland T7 speelgoed tractor heeft zowel een voor- als een achterkoppeling. Hierdoor kunnen er diverse aanhangwagens of landbouwwerktuigen aan gekoppeld worden om het spel nog veelzijdiger te maken. Met de verstelbare kettingspanning en de beschermde kettingaandrijving zorgt de RollyToys rollyFarmtrac New Holland voor een veilige en soepele rit. De innovatieve draaitafelbesturing in combinatie met het robuuste stuur maakt nauwkeurige bediening mogelijk en bevordert de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie. De fluisterbanden zorgen voor een rustige rit, zowel binnen als buiten.

De rollyFarmtrac New Holland kan ook achteraf worden uitgerust met diverse functionele accessoires. Hierdoor kan het speelgoedvoertuig nog verder worden aangepast en biedt het nog meer mogelijkheden om te spelen en ontdekken.

Over het geheel genomen is de rollyFarmtrac New Holland een robuust en kwalitatief hoogstaand speelgoedvoertuig dat niet alleen leuk is, maar ook de motorische vaardigheden en verbeeldingskracht van het kind ontwikkelt. Met zijn vele functies en de mogelijkheid om het aan te passen, is deze Rolly Toys traptrekker een perfect cadeau voor kleine boeren.

De Rolly Toys traptractor wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

  - voorraadstatus:
  - adviesleeftijd: 3plus
  - levertijd: 1-3 werkdagen
  - Bruder-speelgoed.nl artikelnr: R611256
  - afmetingen: 142x53x81cm   - merk artikelnr: Rolly Toys speelgoed 611256 / R611256
  - schaal: 1:
  - EAN: 4006485611256
  - categorie: speelgoed, Rolly Toys, 611256
  - prijs Rolly Toys 611256: € 183.49

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Rollytoys Farmtracs traptractors)


De onderstaande artikelen worden ook vaak bekeken in combinatie met de Rolly Toys 611256 || Rolly Toys rollyFarmtrac New Holland T7 tractor met voorlader:
Rolly Toys 12210
Rolly Toys 12210
Rolly Toys 128846
Rolly Toys 128846
Rolly Toys 122776
Rolly Toys 122776
8320
8320
Rolly Toys 12110
Rolly Toys 12110
Rolly Toys 122158
Rolly Toys 122158
Lego compatible 30131
Lego compatible 30131
Bruder 2228
Bruder 2228
Lego compatible 30111
Lego compatible 30111
Hot Wheels 01806
Hot Wheels 01806

Bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger.

Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys Rolly Truck-Line traptractoren: traptractoren gebaseerd op de MB Unimog en Volvo vrachtwagens (ca. 3-8 jaar)
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.

Kent u deze (nieuwe) items al?
Lego compatible SR71 blackbird Jamara Cessna 182 RC  met afstandsbesturing Bruder politiebus 1:16 wereldbol decoratie Universal Hobbies veenhuis Profiline
Lego compatible bloemenboeket Lego compatibel porsche 911 RC Red Bull formule 1 RB18 Hot Wheels racebaan Lego compatible sport auto
Lego compatible sport auto Rolly Toys John Deere traptractor Kids Globe loods 1:16 Siku set met 3 vrachtwagens met oplegger Rolly Toys New Holland loopauto
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024