shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site Bruder-speelgoed.nl italiaanse site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale een Remiko webshop
Dit is een Remiko webshop
 
 
   Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen Bruder, Britains, Jamara, KidsGlobe, MInisteck, RollyToys, Siku
      
www.keurmerk.info
 
   
     
 
U bent hier: Rolly Toys: (Rollytoys voorladers en accessoires) -Rolly Toys 27085
Rolly Toys 27085 - Rolly Toys kruiwagen (rood/kunststof)
Hoofdafbeelding
Rolly Toys 27085 - Rolly Toys kruiwagen (rood/kunststof)(R27085). De rolkruiwagen is het ideale speelgoed voor jonge tuiniers vanaf 2,5 jaar. Met zijn robuuste metalen buizenframe is hij bijzonder stabiel en duurzaam. De kruiwagen heeft een grote kunststof bak die voldoende ruimte biedt voor zand, aarde of andere m... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)

adviesleeftijd is vanaf 2 jaar  
€22.49 incl. BTW
Voorraadstatus:

Omschrijving Rolly Toys kruiwagen (rood/kunststof):
De rolkruiwagen is het ideale speelgoed voor jonge tuiniers vanaf 2,5 jaar. Met zijn robuuste metalen buizenframe is hij bijzonder stabiel en duurzaam. De kruiwagen heeft een grote kunststof bak die voldoende ruimte biedt voor zand, aarde of andere materialen.

Dankzij de antisliphandgrepen ligt de kruiwagen veilig in kleine handjes en is hij gemakkelijk te manoeuvreren. De kinderen kunnen spelenderwijs hun motoriek verbeteren en tegelijkertijd hun fantasie ontwikkelen tijdens het spelen in de tuin of op de speelplaats.

De rolkruiwagen kan tot 15 kg dragen en is daarom perfect voor het vervoeren van kleine ladingen. Of het nu gaat om het planten van bloemen, het trekken van onkruid of het verzamelen van takken - met deze kruiwagen kunnen de kleintjes hun ouders actief helpen.

De hoogwaardige afwerking en het aantrekkelijke design maken de verrijdbare kruiwagen tot een echte blikvanger. Het is niet alleen functioneel, maar ook een visueel hoogtepunt in de kinderkamer of in de tuin. Met de rolkruiwagen kunnen kinderen spelenderwijs de wereld van het tuinieren ontdekken en hun lichamelijke ontwikkeling bevorderen. Het is een geweldig cadeau voor kleine avonturiers die graag buiten actief zijn en hun omgeving willen verkennen.

De Rolly Toys kruiwagen wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage. Al met al ca. een kwartiertje werk.

  - voorraadstatus:
  - adviesleeftijd: 2plus
  - levertijd: 1-3 werkdagen
  - Bruder-speelgoed.nl artikelnr: R27085
  - afmetingen: 77x37x47 cm   - merk artikelnr: Rolly Toys speelgoed 27085 / R27085
  - schaal: 1:
  - EAN: 4006485270859
  - categorie: speelgoed, Rolly Toys, 27085
  - prijs Rolly Toys 27085: € 22.49

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Rollytoys voorladers en accessoires)


De onderstaande artikelen worden ook vaak bekeken in combinatie met de Rolly Toys 27085 || Rolly Toys kruiwagen (rood/kunststof):
Rolly Toys 409358
Rolly Toys 409358
Rolly Toys 409495
Rolly Toys 409495
Rolly Toys 409389
Rolly Toys 409389
Rolly Toys 128846
Rolly Toys 128846
2716
2716
2752
2752
Lego compatible 30131
Lego compatible 30131
Bruder 2228
Bruder 2228
Lego compatible 40001
Lego compatible 40001
Hot Wheels 01806
Hot Wheels 01806

Bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger.

Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys Rolly Truck-Line traptractoren: traptractoren gebaseerd op de MB Unimog en Volvo vrachtwagens (ca. 3-8 jaar)
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.

Kent u deze (nieuwe) items al?
Lego compatible Sluban F-16 gevechtsvliegtuig Compatible met LEGO Bugatti Chiron blauw Bruder politiebus 1:16 Bruder cementwagen Universal Hobbies veenhuis Profiline
Lego compatible bloemenboeket JVH Jan van Haasteren Jumbo legpuzzel 2000 stukjes Rolly Toys kinderkruiwagen Hot Wheels racebaan Lego compatible sport auto
Rolly Toys John Deere traptractor Qwixx kaartspel Kids Globe loods 1:16 Siku set met 3 vrachtwagens met oplegger Rolly Toys New Holland loopauto
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024