shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site Bruder-speelgoed.nl italiaanse site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale een Remiko webshop
Dit is een Remiko webshop
 
 
   Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen Bruder, Britains, Jamara, KidsGlobe, MInisteck, RollyToys, Siku
      
www.keurmerk.info
 
   
     
 
U bent hier: Rolly Toys: (Rollytoys RollyKid traptractors) -Rolly Toys 023288
Rolly Toys 023288 - Rolly Toys RollyKid CAT traptrekker met voorlader en aanhanger
Hoofdafbeelding
Rolly Toys 023288 - Rolly Toys RollyKid CAT traptrekker met voorlader en aanhanger(R023288). De rollyKid CAT is het ultieme voertuig voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar, dat plezier en leermogelijkheden perfect combineert. Deze traptractor inclusief aanhanger en voorlader biedt eindeloze avonturen en vormt een ideaal platform voor de ontwikkeli... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)

2,5plus  
€126.99 incl. BTW
Voorraadstatus:

Omschrijving Rolly Toys RollyKid CAT traptrekker met voorlader en aanhanger:
De rollyKid CAT is het ultieme voertuig voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar, dat plezier en leermogelijkheden perfect combineert. Deze traptractor inclusief aanhanger en voorlader biedt eindeloze avonturen en vormt een ideaal platform voor de ontwikkeling van de kleintjes. De realistische kap kan geopend worden om een ​​kijkje onder de motorkap te nemen.

Met de verstelbare kettingspanning en de beschermde kettingaandrijving zorgt de rollyKid CAT voor een veilige en soepele rit. De innovatieve draaitafelbesturing in combinatie met het robuuste stuur maakt nauwkeurige bediening mogelijk en bevordert de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie. De aanhanger en voorlader bieden fantasierijke speelmogelijkheden doordat ze voor verschillende taken kunnen worden geladen.

Het indrukwekkende draagvermogen tot 50 kg zorgt ervoor dat de rollyKid CAT het kind vergezelt op zijn avonturen. De achterkoppeling van de rollyKid CAT opent talloze mogelijkheden voor nog meer plezier. Hier kunnen verschillende functionele accessoires achteraf worden gemonteerd om het voertuig nog veelzijdiger te maken.

Of het nu gaat om transporttaken of creatieve rollenspellen, de rollyKid CAT biedt onbeperkte mogelijkheden. Verrijk het leven van je kind met de hoogwaardige, veelzijdige en robuuste rollyKid CAT. Dit voertuig is niet alleen speelgoed, maar ook een voorloper van leuke, leerzame en waardevolle jeugdherinneringen.

De Rolly Toys traptractor wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

  - voorraadstatus:
  - adviesleeftijd: 2,5plus
  - levertijd: 1-3 werkdagen
  - Bruder-speelgoed.nl artikelnr: R023288
  - afmetingen: 161 x 47 x 55 cm   - merk artikelnr: Rolly Toys speelgoed 023288 / R023288
  - schaal: 1:
  - EAN: 4006485023288
  - categorie: speelgoed, Rolly Toys, 023288
  - prijs Rolly Toys 023288: € 126.99

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Rollytoys RollyKid traptractors)


De onderstaande artikelen worden ook vaak bekeken in combinatie met de Rolly Toys 023288 || Rolly Toys RollyKid CAT traptrekker met voorlader en aanhanger:
Rolly Toys 023110
Rolly Toys 023110
Rolly Toys 023929
Rolly Toys 023929
Rolly Toys 012305
Rolly Toys 012305
Rolly Toys 023936
Rolly Toys 023936
21022
21022
Rolly Toys 052769
Rolly Toys 052769
Lego compatible 30131
Lego compatible 30131
Bruder 2228
Bruder 2228
Lego compatible 40001
Lego compatible 40001
Hot Wheels 01806
Hot Wheels 01806

Bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger.

Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys Rolly Truck-Line traptractoren: traptractoren gebaseerd op de MB Unimog en Volvo vrachtwagens (ca. 3-8 jaar)
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.

Kent u deze (nieuwe) items al?
Lego compatible Sluban F-16 gevechtsvliegtuig Bruder brandweer wagen Bruder politiebus 1:16 wereldbol decoratie Universal Hobbies veenhuis Profiline
Lego compatible bloemenboeket JVH Jan van Haasteren Jumbo legpuzzel 2000 stukjes Rolly Toys kinderkruiwagen Hot Wheels racebaan Lego compatible sport auto
Rolly Toys John Deere traptractor Qwixx kaartspel Kids Globe loods 1:16 Siku set met 3 vrachtwagens met oplegger Rolly Toys New Holland loopauto
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024