shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
 
LET OP: het is druk, order verwerking kan enkele dagen duren, bestel op tijd!
 
   
     
 
U bent hier: Britains: (Britains speelgoed en schaalmodellen) -Britains 43279

Britains 43279 - Britains 43279 Modderige JCB 86 C-2 midigraafmachine 1:32


wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
Britains 43279 - Britains 43279 Modderige JCB 86 C-2 midigraafmachine 1:32(BR43279). Het Britains speelgoed model 43279 Modderige JCB 86 C-2 midigraafmachine in schaal 1:32 is een opvallend en gedetailleerd speelgoed schaalmodel van de populaire bouwmachine. Dit model, geproduceerd door Britains, is ontworpen om de kracht en functionaliteit van de JCB midigraafmachine nauwkeurig weer te geven. Het Britains model is uitgevoerd in een realistisch modderig thema, waardoor het een authentiek uiterlijk krijgt. Het is voorzien van verweerde details en aardekleurige tinten die overeenkomen met de werkelijke omstandigheden waarin deze bouwmachines vaak worden gebruikt. De Modderige JCB 86 C-2 midigraafmachine heeft beweegbare onderdelen die zorgen voor extra speelwaarde. Kinderen kunnen de graafarmen en de bak bedienen, waardoor ze een interactieve en hands-on ervaring krijgen tijdens het spelen. Het Britians speelgoedmodel is gemaakt van metaal (diecast) en afgewerkt met kunststof detail onderdelen en heeft ook werkende rupsbanden. Dit schaalmodel is onderdeel van de 1:32 collectie van Britains, waardoor het compatibel is met andere schaalmodellen in dezelfde maatvoering. Kinderen kunnen hun eigen bouwplaats of werklocatie creëren en verschillende scenario`s naspelen met andere voertuigen en machines. Naast het speelplezier biedt dit schaalmodel ook educatieve voordelen. Kinderen kunnen leren over de functies en het gebruik van bouwmachines, zoals de JCB midigraafmachine, en hun kennis van de bouwsector vergroten. Dit kan hun begrip van techniek, constructie en het belang van deze machines in de samenleving stimuleren. De kwaliteit van dit Britains speelgoed schaalmodel is uitstekend. Het is gemaakt van duurzaam materiaal. De details en afwerking zijn van hoge kwaliteit, waardoor het model er realistisch uitziet en een bevredigende speelervaring biedt. Al met al is de Britains model 43279 Modderige JCB midigraafmachine in schaal 1:32 een indrukwekkend speelgoed schaalmodel dat kinderen de mogelijkheid biedt om de wereld van de bouw te verkennen. Met zijn realistische uitstraling, beweegbare onderdelen en educatieve waarde is het een geweldige aanvulling op de speelgoedcollectie van kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwmachines en constructie. Dit item is ook goed te combineren met speelgoed van de merken Siku en Kids Globe, welke ook een groot assortiment speelgoed op schaal 1:32 hebben.


Britains 43279 - Britains 43279 Modderige JCB 86 C-2 midigraafmachine 1:32
  € 24.99 incl. BTW   € 20.65 excl. BTW:
  voorraadstatus:
  adviesleeftijd: 3plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
  Bruder-speelgoed.nl artikelnr: BR43279
 
Specificaties van Britains 43279 Britains 43279 Modderige JCB 86 C-2 midigraafmachine 1:32:
- afmetingen:
- merk artikelnr: Britains speelgoed 43279 / BR43279
- schaal: 1:32
- EAN: 0036881432791
- categorie: speelgoed, Britains, 43279
- prijs Britains 43279: € 24.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
Britains speelgoed Britains speelgoed Britains speelgoed
Britains speelgoed Britains speelgoed Britains speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Britains speelgoed en schaalmodellen)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Britains is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige metalen speelgoed schaalmodellen. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis in het produceren van gedetailleerde en realistische replica`s van landbouwvoertuigen, bouwmachines en andere iconische voertuigen.

De speelgoed schaalmodellen van Britains bieden zowel kinderen als volwassen verzamelaars de mogelijkheid om de fascinerende wereld van machines en voertuigen te verkennen. Met oog voor detail en vakmanschap weet Britains de kenmerken van de originele voertuigen nauwkeurig vast te leggen.

Een van de sterke punten van Britains schaalmodellen is de variëteit aan voertuigen die ze produceren. Van tractoren en landbouwmachines tot bouwvoertuigen en militaire voertuigen, Britains heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen. Hierdoor kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en verschillende scenario`s en omgevingen creëren.

De schaalmodellen van Britains zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook een educatieve waarde. Kinderen kunnen leren over verschillende voertuigen, hun functies en de toepassingen ervan in het echte leven. Dit helpt bij het ontwikkelen van hun kennis van de wereld en stimuleert hun creativiteit tijdens het spelen.

De kwaliteit van Britains speelgoed schaalmodellen is uitstekend. Ze zijn gemaakt met een metalen basis frame en afgewerkt met duurzame materialen. Het vakmanschap en de aandacht voor detail maken de modellen zeer realistisch en zorgen voor een authentieke speelervaring.

Naast het gebruik als speelgoed zijn de schaalmodellen van Britains ook gewilde verzamelobjecten. Verzamelaars waarderen de zeldzaamheid en de verzamelwaarde van de modellen, vooral oudere en gelimiteerde edities. Deze verzamelobjecten worden vaak tentoongesteld in vitrines en zijn een bron van trots voor verzamelaars.

Al met al bieden de speelgoed schaalmodellen van Britains een combinatie van plezier, educatie en verzamelbaarheid. Of het nu gaat om het naspelen van boerderijscènes, het bouwen van een constructieplaats of het creëren van historische veldslagen, de modellen brengen de verbeelding tot leven en zorgen voor eindeloos speelplezier voor kinderen en volwassenen.

Omdat Britains voor de schaalmodellen de standaard schaal van 1:32 gebruikt voor haar tractors en accessoires is het heel goed mogelijk om de Britains modellen te combineren met speelgoed van andere merken in dezelfde schaal, zoals Siku die ook een breed scala aan tractors en landbouwmachines heeft of Kids Globe, welke voornamelijk veel speelgoed boerderijen, loodsen en stallen op schaal 1:32 in haar assortiment heeft. Kijkt u ook gerust eens op de 1:32 pagina voor een compleet overzicht van de 1:32 speelgoed modellen van de diverse merken als Siku, Kids Globe, Dutch Farm en natuurlijk ook Britains, zodat u een nog grotere keuze heeft.

Kent u deze nieuwe items al?
Jamara Porsche 911 GT3 Cup RC, schaal 1:14 2,4GHz met afstandsbesturing Hot Wheels 5 car giftpack Liebherr torenkraan 2,4Ghz 1:20 van Jamara
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023