shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
 
LET OP: vanwege sinterklaasdrukte kunnen we niet garanderen dat nieuwe orders nog voor het weekend worden verzonden.
 
   
     
 
U bent hier: Britains: (Britains speelgoed en schaalmodellen) -Britains 43264

Britains 43264 - Britains 43264 JCB 1 CXT combi shovel graaflaadmachine 1:32


wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
Britains 43264 - Britains 43264 JCB 1 CXT combi shovel graaflaadmachine 1:32(BR43264). De Britains 43264 is een schaalmodel van de JCB 1 CXT. Dit gedetailleerde miniatuurvoertuig is een must-have voor fans van bouwmachines en verzamelaars. Het model biedt een realistische reproductie van de JCB 1 CXT in een schaal van 1:32. Met oog voor detail is het Britains schaalmodel ontworpen om de essentie van het originele voertuig vast te leggen. Het toont de kenmerkende elementen van de JCB 1 CXT, zoals het JCB-logo, de gedetailleerde cabine en de specifieke kenmerken van de machine. Het model is vervaardigd met hoogwaardige materialen om duurzaamheid en authenticiteit te garanderen. Dit schaalmodel heeft beweegbare onderdelen, zoals de graafarm en de laadschop, waardoor het interactief en dynamisch is om mee te spelen. Je kunt de graafarm bedienen en de laadschop gebruiken, waardoor je een gevoel krijgt van het besturen van een echte JCB 1 CXT. Of je nu een verzamelaar bent die zijn collectie wil uitbreiden of een liefhebber van bouwmachines, de Britains 43264 JCB 1 CXT schaalmodel is een indrukwekkende toevoeging. Het model trekt de aandacht met zijn realistische details en vakmanschap, waardoor het een prachtig stuk is om te bewonderen en te verzamelen. Door de standaard schaal van 1:32 is dit speelgoed model ook goed te gebruiken samen met speelgoed van bijvoorbeeld Siku of Kids Globe.


Britains 43264 - Britains 43264 JCB 1 CXT combi shovel graaflaadmachine 1:32
  € 25.49 incl. BTW   € 21.07 excl. BTW:
  voorraadstatus:
  adviesleeftijd: 3plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
  Bruder-speelgoed.nl artikelnr: BR43264
 
Specificaties van Britains 43264 Britains 43264 JCB 1 CXT combi shovel graaflaadmachine 1:32:
- afmetingen:
- merk artikelnr: Britains speelgoed 43264 / BR43264
- schaal: 1:32
- EAN: 0036881432647
- categorie: speelgoed, Britains, 43264
- prijs Britains 43264: € 25.49

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
Britains speelgoed Britains speelgoed Britains speelgoed
Britains speelgoed Britains speelgoed Britains speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Britains speelgoed en schaalmodellen)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Britains is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige metalen speelgoed schaalmodellen. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis in het produceren van gedetailleerde en realistische replica`s van landbouwvoertuigen, bouwmachines en andere iconische voertuigen.

De speelgoed schaalmodellen van Britains bieden zowel kinderen als volwassen verzamelaars de mogelijkheid om de fascinerende wereld van machines en voertuigen te verkennen. Met oog voor detail en vakmanschap weet Britains de kenmerken van de originele voertuigen nauwkeurig vast te leggen.

Een van de sterke punten van Britains schaalmodellen is de variëteit aan voertuigen die ze produceren. Van tractoren en landbouwmachines tot bouwvoertuigen en militaire voertuigen, Britains heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen. Hierdoor kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en verschillende scenario`s en omgevingen creëren.

De schaalmodellen van Britains zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook een educatieve waarde. Kinderen kunnen leren over verschillende voertuigen, hun functies en de toepassingen ervan in het echte leven. Dit helpt bij het ontwikkelen van hun kennis van de wereld en stimuleert hun creativiteit tijdens het spelen.

De kwaliteit van Britains speelgoed schaalmodellen is uitstekend. Ze zijn gemaakt met een metalen basis frame en afgewerkt met duurzame materialen. Het vakmanschap en de aandacht voor detail maken de modellen zeer realistisch en zorgen voor een authentieke speelervaring.

Naast het gebruik als speelgoed zijn de schaalmodellen van Britains ook gewilde verzamelobjecten. Verzamelaars waarderen de zeldzaamheid en de verzamelwaarde van de modellen, vooral oudere en gelimiteerde edities. Deze verzamelobjecten worden vaak tentoongesteld in vitrines en zijn een bron van trots voor verzamelaars.

Al met al bieden de speelgoed schaalmodellen van Britains een combinatie van plezier, educatie en verzamelbaarheid. Of het nu gaat om het naspelen van boerderijscènes, het bouwen van een constructieplaats of het creëren van historische veldslagen, de modellen brengen de verbeelding tot leven en zorgen voor eindeloos speelplezier voor kinderen en volwassenen.

Omdat Britains voor de schaalmodellen de standaard schaal van 1:32 gebruikt voor haar tractors en accessoires is het heel goed mogelijk om de Britains modellen te combineren met speelgoed van andere merken in dezelfde schaal, zoals Siku die ook een breed scala aan tractors en landbouwmachines heeft of Kids Globe, welke voornamelijk veel speelgoed boerderijen, loodsen en stallen op schaal 1:32 in haar assortiment heeft. Kijkt u ook gerust eens op de 1:32 pagina voor een compleet overzicht van de 1:32 speelgoed modellen van de diverse merken als Siku, Kids Globe, Dutch Farm en natuurlijk ook Britains, zodat u een nog grotere keuze heeft.

Kent u deze nieuwe items al?
Jamara Porsche 911 GT3 Cup RC, schaal 1:14 2,4GHz met afstandsbesturing Hot Wheels 5 car giftpack Liebherr torenkraan 2,4Ghz 1:20 van Jamara
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023