shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
   
     
 
U bent hier: Britains: (Britains speelgoed en schaalmodellen) -Britains 43263

Britains 43263 - Britains 43263 New Holland TH 7.42 telescooplader (1:32)


wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
Britains 43263 - Britains 43263 New Holland TH 7.42 telescooplader (1:32)(BR43263). De Britains 43263 is een speelgoed schaalmodel van de New Holland TH 7.42 telescooplader in een schaal van 1:32. Dit gedetailleerde miniatuurvoertuig is een must-have voor liefhebbers van landbouwmachines en verzamelaars. Het model biedt een realistische weergave van de originele telescooplader met oog voor detail. Met zijn nauwkeurige verhoudingen en gedetailleerde afwerking ziet de Britians 43263 er indrukwekkend uit. Het toont de kenmerkende elementen van de New Holland TH 7.42, zoals het logo, de vorm van de cabine en de specifieke kenmerken van de telescooparm. Dit model is vervaardigd met hoogwaardige materialen om een duurzame en realistische weergave te garanderen. Het Britains schaalmodel van de New Holland TH 7.42 heeft beweegbare onderdelen, waaronder de telescooparm, waardoor het interactief en boeiend is om mee te spelen. Je kunt de telescooparm uitstrekken en de laadschop bedienen, waardoor je de ervaring van het besturen van een echte telescooplader nabootst. Of je nu een verzamelaar bent die zijn collectie wil uitbreiden of gewoon een liefhebber bent van landbouwmachines, de Britains 43263 New Holland TH 7.42 telescooplader biedt een prachtige weergave van dit iconische voertuig. Het is een opvallend stuk dat de aandacht trekt en bewondering oproept vanwege zijn realisme en vakmanschap. Door de standaard schaal van 1:32 is dit Britains model tevens goed te combineren met speelgoed van Siku en Kids Globe.


Britains 43263 - Britains 43263 New Holland TH 7.42 telescooplader (1:32)
  € 20.69 incl. BTW   € 17.1 excl. BTW:
  voorraadstatus:
  adviesleeftijd: 3plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
  Bruder-speelgoed.nl artikelnr: BR43263
 
Specificaties van Britains 43263 Britains 43263 New Holland TH 7.42 telescooplader (1:32):
- afmetingen:
- merk artikelnr: Britains speelgoed 43263 / BR43263
- schaal: 1:32
- EAN: 0036881432630
- categorie: speelgoed, Britains, 43263
- prijs Britains 43263: € 20.69

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
Britains speelgoed Britains speelgoed Britains speelgoed
Britains speelgoed Britains speelgoed Britains speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Britains speelgoed en schaalmodellen)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Britains is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige metalen speelgoed schaalmodellen. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis in het produceren van gedetailleerde en realistische replica`s van landbouwvoertuigen, bouwmachines en andere iconische voertuigen.

De speelgoed schaalmodellen van Britains bieden zowel kinderen als volwassen verzamelaars de mogelijkheid om de fascinerende wereld van machines en voertuigen te verkennen. Met oog voor detail en vakmanschap weet Britains de kenmerken van de originele voertuigen nauwkeurig vast te leggen.

Een van de sterke punten van Britains schaalmodellen is de variëteit aan voertuigen die ze produceren. Van tractoren en landbouwmachines tot bouwvoertuigen en militaire voertuigen, Britains heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen. Hierdoor kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en verschillende scenario`s en omgevingen creëren.

De schaalmodellen van Britains zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook een educatieve waarde. Kinderen kunnen leren over verschillende voertuigen, hun functies en de toepassingen ervan in het echte leven. Dit helpt bij het ontwikkelen van hun kennis van de wereld en stimuleert hun creativiteit tijdens het spelen.

De kwaliteit van Britains speelgoed schaalmodellen is uitstekend. Ze zijn gemaakt met een metalen basis frame en afgewerkt met duurzame materialen. Het vakmanschap en de aandacht voor detail maken de modellen zeer realistisch en zorgen voor een authentieke speelervaring.

Naast het gebruik als speelgoed zijn de schaalmodellen van Britains ook gewilde verzamelobjecten. Verzamelaars waarderen de zeldzaamheid en de verzamelwaarde van de modellen, vooral oudere en gelimiteerde edities. Deze verzamelobjecten worden vaak tentoongesteld in vitrines en zijn een bron van trots voor verzamelaars.

Al met al bieden de speelgoed schaalmodellen van Britains een combinatie van plezier, educatie en verzamelbaarheid. Of het nu gaat om het naspelen van boerderijscènes, het bouwen van een constructieplaats of het creëren van historische veldslagen, de modellen brengen de verbeelding tot leven en zorgen voor eindeloos speelplezier voor kinderen en volwassenen.

Omdat Britains voor de schaalmodellen de standaard schaal van 1:32 gebruikt voor haar tractors en accessoires is het heel goed mogelijk om de Britains modellen te combineren met speelgoed van andere merken in dezelfde schaal, zoals Siku die ook een breed scala aan tractors en landbouwmachines heeft of Kids Globe, welke voornamelijk veel speelgoed boerderijen, loodsen en stallen op schaal 1:32 in haar assortiment heeft. Kijkt u ook gerust eens op de 1:32 pagina voor een compleet overzicht van de 1:32 speelgoed modellen van de diverse merken als Siku, Kids Globe, Dutch Farm en natuurlijk ook Britains, zodat u een nog grotere keuze heeft.

Kent u deze nieuwe items al?
Jamara Porsche 911 GT3 Cup RC, schaal 1:14 2,4GHz met afstandsbesturing Hot Wheels 5 car giftpack Liebherr torenkraan 2,4Ghz 1:20 van Jamara
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023