shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
   
     
 
U bent hier: Bruder: (Bruder vrachtwagens en transport) -Bruder 3591

Bruder 3591 - Bruder 03591 Scania Super 560R brandweerwagen met licht en geluid, ladder en licht en geluidsmodule (nieuw 2023)


wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 4 jaar  
Bruder 3591 - Bruder 03591 Scania Super 560R brandweerwagen met licht en geluid, ladder en licht en geluidsmodule (nieuw 2023)(BF3591). De Bruder Scania Super 560R brandweerwagen is een zeer complete speelgoed vrachtwagen die garant staat voor vele uren speelplezier. De Scania Super 560R is tot in de details nagemaakt, zodat ook de liefhebber deze speelgoed vrachtwagen direct zal herkennen. Zoals u van Bruder gewend bent is ook deze brandweer ladderwagen voorzien van vele werkende speelfuncties. Om met de Scania vrachtwagen te beginnen, deze heeft cabine deuren die echt open kunnen, zodat er een Bruder brandweerman in de cabine plaats kan nemen. Verder heeft de Bruder Scania brandweerwagen uitschuifbare steunpoten zodat deze extra stevig staat als je de ladder uitschuift. Verder is de Bruder Scania vrachtwagen voorzien van echte rubberen wielen en de dubbele achterassen met dubbele banden. De brandweerwagen heeft een uitschuifbare en draaibare ladder die met de draaiknop is te bedienen. En natuurlijk hoort een brandweerwagen ook echt water te kunnen spuiten, dus ook deze brandweerwagen heeft een ingebouwd reservoir en waterpomp, waarmee je echt water kunt spuiten. Rol de slang uit, pompen en spetteren maar! En een brandweerwagen is zonder zwaailichten en sirene niet af, dus ook dit speelgoed topmodel van Bruder heeft een licht en geluidsmodule. Door de standaard maat van 1:16 voor alle Bruder artikelen is deze brandweerwagen zeer goed te combineren met de andere Bruder speelgoed artikelen, zodat je jouw eigen speelwereld kunt maken.


Bruder 3591 - Bruder 03591 Scania Super 560R brandweerwagen met licht en geluid, ladder en licht en geluidsmodule (nieuw 2023)
  € 73.99 incl. BTW   € 61.15 excl. BTW:
  voorraadstatus:
  adviesleeftijd: 4plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
  Bruder-speelgoed.nl artikelnr: BF3591
 
Specificaties van Bruder 3591 Bruder 03591 Scania Super 560R brandweerwagen met licht en geluid, ladder en licht en geluidsmodule (nieuw 2023):
- afmetingen: 59 x 20 x 26,5 cm
- merk artikelnr: Bruder speelgoed 3591 / BF3591
- schaal: 1:16
- EAN: 4001702035914
- categorie: speelgoed, Bruder, brandweer, ladderwagen 3591
- prijs Bruder 3591: € 73.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
Bruder speelgoed Bruder speelgoed Bruder speelgoed
Bruder speelgoed Bruder speelgoed Bruder speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Bruder vrachtwagens en transport)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Bruder is een duitse speelgoedfabrikant welke hoogwaardig kunststof speelgoed produceert. Bruder speelgoed is vervaardigd van hoogwaardig kunststof (ABS) en de meeste voertuigen zijn voorzien van zachtkunststof wielen, zodat deze net op echte banden lijken. De kracht van Bruder is dat de artikelen goed op elkaar aansluiten en de voertuigen van standaard koppelingen zijn voorzien, zodat de verschillende artikelen eenvoudig kunnen worden gecombineerd.
Hoewel geen enkel stuk speelgoed, hoe goed ook, onverwoestbaar is, is Bruder één van de weinige speelgoed fabrikanten welke een groot aantal reserveonderdelen voor haar artikelen beschikbaar stelt, waardoor u als klant wel de mogelijkheid heeft dat als er een keer iets stuk gaa, om met relatief lage kosten het speelgoed te repareren, in plaatst van dat u het speelgoed geheel weg moet gooien. Wij trachten veel Bruder onderdelen zelf ook voorradig te hebben.

De verschillende Bruder categoriën op een rijtje:
Bruder speelgoed transport: auto's en vrachtwagens
Bruder speelgoed trekkers en landbouwvoertuigen
Bruder speelgoed landbouw accessoires en aanhangers
Bruder speelgoed grondverzet en wegenbouwmachines
Bruder BWorld speelfiguren en accessoires
Bruder onderdelen

Kent u deze nieuwe items al?
Jamara Porsche 911 GT3 Cup RC, schaal 1:14 2,4GHz met afstandsbesturing Kinsmart Mercedes-Benz 300SL 1954 Liebherr torenkraan 2,4Ghz 1:20 van Jamara
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023