shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
 
LET OP: vanwege sinterklaasdrukte kunnen we niet garanderen dat nieuwe orders nog voor het weekend worden verzonden.
 
   
     
 
U bent hier: bruder: (Bruder vrachtwagens en transport) -bruder 2821

bruder 2821 - Bruder 02821 vrachtwagen Mack Granite brandweerwagen met uitschijfbare ladder, licht en geluid module en waterpomp. (aanbieding)


wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 4 jaar bekijk dit product op youtube
bruder 2821 - Bruder 02821 vrachtwagen Mack Granite brandweerwagen met uitschijfbare ladder, licht en geluid module en waterpomp. (aanbieding)(BF2821). Dit prachtige Amerikaanse model brandweerwagen is naast de prachtige verchroomde details ook zeer functioneel. Deze Bruder Mack brandweerwagen is dan ook een top speelgoed model. De brandweerwagen is gemaakt met vele werkende details, gebaseerd op de echte Amerikaanse Mack vrachtwagens. Zo kunnen de motorkap en de cabinedeuren open. Zo kun je op de twee zitplaatsen in de cabine bijvoorbeeld een Bruder speelfiguur zetten. En als je dan bij de brand bent aangekomen kan de speelfiguur ook op de uitschuifbare ladder. Vier uitschuifbare steunpoten zorgen in elke situatie voor stabiliteit van het voertuig en het heeft een groot opbergvak met een deur die ingeklapt kan worden, waardoor er extra ruimte voor het opbergen van gereedschappen is. De Bruder brandweerwagen is voorzien van een geïntegreerde watertank die gemakkelijk kan worden gevuld. De wielen zijn van echt rubber met straatprofiel. Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.


bruder 2821 - Bruder 02821 vrachtwagen Mack Granite brandweerwagen met uitschijfbare ladder, licht en geluid module en waterpomp. (aanbieding)
  € 75.99 incl. BTW   € 62.8 excl. BTW:
  voorraadstatus:
  adviesleeftijd: 4plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
  Bruder-speelgoed.nl artikelnr: BF2821
 
Specificaties van bruder 2821 Bruder 02821 vrachtwagen Mack Granite brandweerwagen met uitschijfbare ladder, licht en geluid module en waterpomp. (aanbieding):
- afmetingen: 63 x 20 x 26.5cm
- merk artikelnr: bruder speelgoed 2821 / BF2821
- schaal: 1:16
- EAN: 4001702028213
- categorie: speelgoed, bruder, 2821
- prijs bruder 2821: € 75.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
bruder speelgoed bruder speelgoed bruder speelgoed
bruder speelgoed bruder speelgoed bruder speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Bruder vrachtwagens en transport)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Bruder is een duitse speelgoedfabrikant welke hoogwaardig kunststof speelgoed produceert. Bruder speelgoed is vervaardigd van hoogwaardig kunststof (ABS) en de meeste voertuigen zijn voorzien van zachtkunststof wielen, zodat deze net op echte banden lijken. De kracht van Bruder is dat de artikelen goed op elkaar aansluiten en de voertuigen van standaard koppelingen zijn voorzien, zodat de verschillende artikelen eenvoudig kunnen worden gecombineerd.
Hoewel geen enkel stuk speelgoed, hoe goed ook, onverwoestbaar is, is Bruder één van de weinige speelgoed fabrikanten welke een groot aantal reserveonderdelen voor haar artikelen beschikbaar stelt, waardoor u als klant wel de mogelijkheid heeft dat als er een keer iets stuk gaa, om met relatief lage kosten het speelgoed te repareren, in plaatst van dat u het speelgoed geheel weg moet gooien. Wij trachten veel Bruder onderdelen zelf ook voorradig te hebben.

De verschillende Bruder categoriën op een rijtje:
Bruder speelgoed transport: auto's en vrachtwagens
Bruder speelgoed trekkers en landbouwvoertuigen
Bruder speelgoed landbouw accessoires en aanhangers
Bruder speelgoed grondverzet en wegenbouwmachines
Bruder BWorld speelfiguren en accessoires
Bruder onderdelen

Kent u deze nieuwe items al?
Jamara Porsche 911 GT3 Cup RC, schaal 1:14 2,4GHz met afstandsbesturing Hot Wheels 5 car giftpack Liebherr torenkraan 2,4Ghz 1:20 van Jamara
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023