shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
   
     
 
u bent hier: LEGO: (LEGO Star Wars) - LEGO 75313

LEGO 75313 - LEGO AT-AT 6785 stenen

 
LEGO 75313 - LEGO AT-AT 6785 stenen. Dit is de AT-AT (75313) waar iedere LEGO© Star Wars fan van heeft gedroomd. Dit Ultimate Collector Series bouw- en displaymodel beschikt over verstelbare poten en kop, kanonnen met realistische terugslag, draaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken, net als in de Slag om Hoth.

Ruimte voor een heel leger
De AT-AT is ca. 62 cm hoog.... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)


LEGO 75313 - LEGO AT-AT 6785 stenen
  € 849.99
incl. BTW   € 702.47 excl. BTW:
  voorraadstatus LEGO:
  adviesleeftijd:
  levertijd: 1-3 werkdagen
  LEGO artikelnr: 75313
 
Specificaties van LEGO set 75313: LEGO AT-AT 6785 stenen:
Dit is de AT-AT (75313) waar iedere LEGO© Star Wars fan van heeft gedroomd. Dit Ultimate Collector Series bouw- en displaymodel beschikt over verstelbare poten en kop, kanonnen met realistische terugslag, draaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken, net als in de Slag om Hoth.

Ruimte voor een heel leger
De AT-AT is ca. 62 cm hoog. De gedetailleerde romp kan open en biedt plaats aan maar liefst 40 LEGO minifiguren (bij deze set zijn er 9 inbegrepen, waaronder generaal Veers en Luke Skywalker), 4 speederbikes (2 inbegrepen) en de E-Web zware snelvuurblaster. In de kop passen 2 LEGO minifiguren en er is plek voor een derde. Met het informatieplaatje maak je dit indrukwekkende model helemaal af.

Deze LEGO Star Wars verzamelset voor volwassenen is een bijzonder cadeau voor jezelf, Star Wars fans en ervaren LEGO bouwers. Inclusief duidelijke instructies die je begeleiden bij elke stap van deze boeiende bouwuitdaging.

Bouw de allereerste LEGO© Star WarsUltimate Collector Series versie van een AT-AT (75313) uit de Slag om Hoth in Star Wars: The Empire Strikes Back.

Inclusief 9 LEGO© Star Wars minifiguren - generaal Veers, Luke Skywalker, een Snowtrooper Commander, 4 Snowtroopers en 2 AT-AT bestuurders - plus een informatieplaatje om deze prachtige blikvanger helemaal af te maken.

Dit legendarische bouwmodel beschikt over verstelbare poten en kop, luiken die open kunnen, kanonnen met realistische terugslag, ronddraaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken.

Je kunt de panelen van de AT-AT halen om de gedetailleerde binnenkant goed te bekijken. De romp biedt ruimte aan maar liefst 40 LEGO© minifiguren, 4 speederbikes (2 inbegrepen in deze set) en de meegeleverde E-Web zware snelvuurblaster.

Deze 6785-delige set biedt een complexe, boeiende bouwuitdaging en is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jezelf, Star Wars kenners en ervaren LEGO© bouwers.

Dit Star Wars UCS model van LEGO© stenen is ca. 62 cm hoog, 69 cm lang en 24 cm breed � een schitterende blikvanger in elke ruimte.

Ben jij een Star Wars fan die nog niet eerder met LEGO© sets heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat duidelijke instructies, zodat je alle tijd kunt nemen om dit complexe model stap voor stap in elkaar te zetten.

LEGO© Star Wars verzamelsets voor volwassenen zijn ontworpen voor kritische hobbyisten die graag praktische en leuke projecten ondernemen om zich op een creatieve manier te ontspannen.

LEGO© onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer eenvoudig en stevig in elkaar te zetten zijn voor robuuste bouwwerken.

LEGO© stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

- afmetingen: 62 x 69 x 24 cm
- merk artikelnr: LEGO 75313
- categorie: bouwblokjes, speelgoed, LEGO, 75313
- prijs LEGO 75313: € 849.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
LEGO speelgoed LEGO speelgoed LEGO speelgoed
LEGO speelgoed LEGO speelgoed LEGO speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (LEGO Star Wars)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

De speciale LEGO bouwstenen sets bieden we aan in samenwerking met LEGO.com. U zult dan ook na het klikken op "info en bestellen" doorverwezen worden naar de productpagina van dit artikel op LEGO.nl alwaar u het betreffende product kunt aanschaffen. U koopt daarmee rechtstreekss bij de fabrikant met de bijbehorende garantie en priveleges. Tevens heeft LEGO.com regelmatig aanbiedingen en zeker bij de duurdere en speciale sets krijgt u vaak een extra item cadeau als u bij LEGO één of meerdere artikelen aanschaft.
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023