shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
   
     
 
u bent hier: LEGO: (LEGO Star Wars) - LEGO 75308

LEGO 75308 - LEGO 75308 - Start Wars R2-D2 2314 stenen

 
LEGO 75308 - LEGO 75308 - Start Wars R2-D2 2314 stenen. Beleef klassieke Star Wars momenten opnieuw tijdens het bouwen van deze uitzonderlijk gedetailleerde R2-D2 LEGO© droidfiguur. Het schitterende ontwerp (nieuw vanaf mei 2021) bevat talloze authentieke details, waaronder een intrekbare middenpoot, ronddraaiende kop, uitschuifbare luiken aan de voorkant die open kunnen, een periscoop die je omhoog kunt trekken en draaien, en Luke Skywalkers lichtzwa... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)


LEGO 75308 - LEGO 75308 - Start Wars R2-D2 2314 stenen
  € 239.99
incl. BTW   € 198.34 excl. BTW:
  voorraadstatus LEGO:
  adviesleeftijd:
  levertijd: 1-3 werkdagen
  LEGO artikelnr: 75308
 
Specificaties van LEGO set 75308: LEGO 75308 - Start Wars R2-D2 2314 stenen:
Beleef klassieke Star Wars momenten opnieuw tijdens het bouwen van deze uitzonderlijk gedetailleerde R2-D2 LEGO© droidfiguur. Het schitterende ontwerp (nieuw vanaf mei 2021) bevat talloze authentieke details, waaronder een intrekbare middenpoot, ronddraaiende kop, uitschuifbare luiken aan de voorkant die open kunnen, een periscoop die je omhoog kunt trekken en draaien, en Luke Skywalkers lichtzwaard dat in een ruimte in de kop zit verborgen.

Bouwen en neerzetten
Dit coole bouwmodel wordt geleverd met een bouwbare displaystandaard met een informatieplaatje, R2-D2 LEGO droidfiguur en een exclusieve LEGO steen ter ere van het 50-jarig bestaan van Lucasfilm om deze geweldige blikvanger voor in huis of op kantoor helemaal af te maken.

Bijzonder cadeau
Deze set maakt deel uit van een hoogwaardige collectie LEGO Star Wars bouwsets voor volwassenen en vormt een prachtig cadeau voor jezelf, Star Wars fans en ervaren LEGO bouwers.

Bouw dit schitterend gedetailleerde LEGO© model van een onvergetelijk personage uit de Star Wars saga: R2-D2 (75308), nieuw vanaf mei 2021, en geef het een mooi plekje.

Met authentieke functies zoals een intrekbare middenpoot, ronddraaiende kop, uitschuifbare luiken aan de voorkant die open kunnen en een verstelbare periscoop, plus een lichtzwaard dat in een ruimte in de kop zit verborgen. Inclusief een bouwbare displaystandaard met een informatieplaatje, LEGO© Star Wars R2-D2 droidfiguur en een speciale LEGO steen ter ere van het 50-jarig bestaan van Lucasfilm.

Deze hoogwaardige set maakt deel uit van een reeks LEGO© Star Wars modellen om te verzamelen, te bouwen en neer te zetten.

Deze set van maar liefst 2315 onderdelen biedt een boeiende bouwervaring. Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke Star Wars kenner en LEGO© Star Wars fan.

Dit bouwbare verzamelmodel van R2-D2 is ca. 31 cm hoog, 20 cm breed en 15 cm diep � een indrukwekkende blikvanger voor in huis of op kantoor.

Wil je deze set kopen voor een Star Wars verzamelaar die nog niet vaak met LEGO© stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat duidelijke instructies, zodat iedereen vol vertrouwen aan de slag kan met dit complexe bouwwerk.

LEGO© Star Wars verzamelsets voor volwassenen zijn ontworpen voor kritische hobbyisten die graag praktische projecten ondernemen om even los te komen van de beslommeringen van het dagelijks leven en zich op een creatieve manier te ontspannen.

LEGO© onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze elke keer weer eenvoudig en stevig op elkaar passen.

LEGO© stenen en onderdelen worden op vrijwel alle denkbare manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

- afmetingen: 31 x 19 x 15 cm
- merk artikelnr: LEGO 75308
- categorie: bouwblokjes, speelgoed, LEGO, 75308
- prijs LEGO 75308: € 239.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
LEGO speelgoed LEGO speelgoed LEGO speelgoed
LEGO speelgoed LEGO speelgoed LEGO speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (LEGO Star Wars)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

De speciale LEGO bouwstenen sets bieden we aan in samenwerking met LEGO.com. U zult dan ook na het klikken op "info en bestellen" doorverwezen worden naar de productpagina van dit artikel op LEGO.nl alwaar u het betreffende product kunt aanschaffen. U koopt daarmee rechtstreekss bij de fabrikant met de bijbehorende garantie en priveleges. Tevens heeft LEGO.com regelmatig aanbiedingen en zeker bij de duurdere en speciale sets krijgt u vaak een extra item cadeau als u bij LEGO één of meerdere artikelen aanschaft.
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023