shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
 
LET OP: het is druk, order verwerking kan enkele dagen duren, bestel op tijd!
 
   
     
 
u bent hier: LEGO: (LEGO speciale sets) - LEGO 10276

LEGO 10276 - LEGO colosseum 9036 stenen

 
LEGO 10276 - LEGO colosseum 9036 stenen. Er is niets wat zich kan meten met de grootsheid van het Colosseum in Rome. Laat alle dagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en begin aan het grootste LEGO© bouwwerk ooit (per november 2020). Dit epische model van het Colosseum met maar liefst 9036 onderdelen geeft elk gedeelte van het beroemde bouwwerk nauwgezet weer. Dankzij de authentieke details zijn het noordelijke deel van de buite... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)


LEGO 10276 - LEGO colosseum 9036 stenen
  € 549.99
incl. BTW   € 454.54 excl. BTW:
  voorraadstatus LEGO:
  adviesleeftijd: 18+
  levertijd: 1-3 werkdagen
  LEGO artikelnr: 10276
 
Specificaties van LEGO set 10276: LEGO colosseum 9036 stenen:
Er is niets wat zich kan meten met de grootsheid van het Colosseum in Rome. Laat alle dagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en begin aan het grootste LEGO© bouwwerk ooit (per november 2020). Dit epische model van het Colosseum met maar liefst 9036 onderdelen geeft elk gedeelte van het beroemde bouwwerk nauwgezet weer. Dankzij de authentieke details zijn het noordelijke deel van de buitenmuur en de iconische bogen goed zichtbaar. Het model bestaat uit 3 verdiepingen, versierd met Dorische, Ionische en Korinthische zuilen. De bovenverdieping is versierd met Korinthische pilasters.

Een verbluffende blikvanger
Het LEGO Colosseum (10276) staat op een ovalen basis, zodat je het model vanuit elke hoek kunt bekijken. Het is een van de grootste LEGO modellen ooit, maar kan toch gemakkelijk worden opgetild. Zo kun je vanuit elke hoek goed door de bogen kijken.

Een bouwproject om van te smullen Het Colosseum maakt deel uit van een reeks LEGO© modellen voor volwassenen die van prachtige architectuur en doordachte ontwerpen houden. Het is ook een geweldig cadeau voor architectuurliefhebbers en LEGO fans.

Breng je eigen versie van het indrukwekkende Colosseum tot leven met deze boeiende en meeslepende LEGO© Colosseum (10276) modelbouwset voor volwassenen. Met een ontzagwekkend aantal van 9036 onderdelen is dit model van het Colosseum de grootste LEGO© set ooit (per november 2020) - urenlange ontspanning gegarandeerd voor volwassenen die graag met LEGO stenen bouwen.

- afmetingen: 27 x 52 x 59 cm
- merk artikelnr: LEGO 10276
- categorie: bouwblokjes, speelgoed, LEGO, 10276
- prijs LEGO 10276: € 549.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
LEGO speelgoed LEGO speelgoed LEGO speelgoed
LEGO speelgoed LEGO speelgoed LEGO speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (LEGO speciale sets)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

De speciale LEGO bouwstenen sets bieden we aan in samenwerking met LEGO.com. U zult dan ook na het klikken op "info en bestellen" doorverwezen worden naar de productpagina van dit artikel op LEGO.nl alwaar u het betreffende product kunt aanschaffen. U koopt daarmee rechtstreekss bij de fabrikant met de bijbehorende garantie en priveleges. Tevens heeft LEGO.com regelmatig aanbiedingen en zeker bij de duurdere en speciale sets krijgt u vaak een extra item cadeau als u bij LEGO één of meerdere artikelen aanschaft.
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023