shopify visitor statistics
   
 
Bruder speelgoed logo
De goedkope online speelgoedwinkel voor Bruder, Siku, Ministeck en Kidsglobe
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje volg ons op instagram   Bruder jouets site francaise Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl deutsch   Bruder speelgoed aanbiedingen sale onze vermelding op www.keurmerk.info
€ 3,99 per order | Bestel op tijd! meer info
 
   
     
 

Knikkers en knikkerbanen

Al sinds jaar en dag horen knikkers bij kinderen en spelen kinderen met knikkers. Op deze pagina een overzicht van verschillende knikkerbanen, knikkers en bijbehorende accessoires.


Knikkeren blijft leuk

Wie heeft er geen jeugdherinnering aan een leuk potje knikkeren of het maken van je eigen knikkerbaan in de zandbak of op het schoolplein. Ook in dit digitale tijdperk kunnen knikkers nog steeds kinderen fascineren en uitdagen. Of het nu is om zelf een stoere knikkerbaan te bouwen, of om te zien wie het meest precies zijn knikkers als eerste en met zo min mogelijk worpen in het putje krijgt, knikkeren is van alle tijden. We bieden losse aanvullingen met knikkers aan, maar ook complete pakketten met knikkerbanen. Voor elk wat wils. Zo zijn er de bijvoorbeeld de complete Marble Racetrax knikkerbanen waarmee ook het ruimtelijk inzicht en knutselvaardigheid flink wordt uitgedaagd of de iets laagdrempeliger Quercetti knikkerbanen welke bijna oneindig verder uitgebreid kunnen worden.
 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2022