shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site Bruder-speelgoed.nl italiaanse site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale een Remiko webshop
Dit is een Remiko webshop
 
 
   Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen Bruder, Britains, Jamara, KidsGlobe, MInisteck, RollyToys, Siku
      
www.keurmerk.info
 
   
     
 
U bent hier: Rolly Toys: (Rollytoys Farmtracs traptractors) -Rolly Toys 611270
Rolly Toys 611270 - Rolly Toys rollyFarmtrac New Holland met luchtbanden en voorlader
Hoofdafbeelding
Rolly Toys 611270 - Rolly Toys rollyFarmtrac New Holland met luchtbanden en voorlader(R611270). De rollyFarmtrac New Holland van Rolly Toys is een hoogwaardig speelgoedvoertuig speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Met zijn realistische ontwerp en talrijke functies biedt hij urenlang speelplezier.

Het hoogtepunt van de rol... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)

wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
€269.99 incl. BTW
Voorraadstatus:

Omschrijving Rolly Toys rollyFarmtrac New Holland met luchtbanden en voorlader:
De rollyFarmtrac New Holland van Rolly Toys is een hoogwaardig speelgoedvoertuig speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Met zijn realistische ontwerp en talrijke functies biedt hij urenlang speelplezier.

Het hoogtepunt van de rollyFarmtrac New Holland is de rollyTrac-lader, die al bij de levering is inbegrepen. Hierdoor kunnen kleine boeren zelf hun werk doen en zand of andere materialen vervoeren. De lader is eenvoudig te gebruiken en zorgt voor nog meer afwisseling tijdens het spelen.

De luchtbanden van de rollyFarmtrac New Holland zorgen voor een comfortabele rit op diverse ondergronden. Of het nu op asfalt, gras of grind is: dit voertuig kan elke uitdaging moeiteloos aan. De stoel is verstelbaar waardoor de rollyFarmtrac New Holland optimaal kan worden aangepast aan de grootte van het kind. Hierdoor groeit het voertuig mee met het kind en is een comfortabele en ergonomische zitpositie mogelijk.

Een bijzonder hoogtepunt is de kap, die geopend kan worden. Hierdoor kan het kind onder de motorkap kijken en doen alsof hij de tractor repareert of onderhoudt. Met de voor- en achterkoppeling kunnen diverse aanhangers of accessoires aan de rollyFarmtrac New Holland worden gekoppeld. Hierdoor kan het voertuig individueel worden vormgegeven en ontstaan ​​er talloze speelmogelijkheden.

Met de verstelbare kettingspanning en de beschermde kettingaandrijving zorgt de rollyFarmtrac New Holland voor een veilige en soepele rit. De innovatieve draaitafelbesturing in combinatie met het robuuste stuur maakt nauwkeurige bediening mogelijk en bevordert de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.

De rollyFarmtrac New Holland van Rolly Toys biedt ook de mogelijkheid om functionele accessoires achteraf uit te rusten. Hierdoor is het voertuig individueel uit te breiden, waardoor er nog meer speelmogelijkheden ontstaan. Over het geheel genomen is de rollyFarmtrac New Holland een speelgoedvoertuig van hoge kwaliteit dat indruk maakt met zijn talrijke functies en realistisch ontwerp. Het bevordert de fantasie en motoriek van kinderen en zorgt voor urenlang speelplezier.

De RollyToys New Holland traptractor wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

  - voorraadstatus:
  - adviesleeftijd: 3plus
  - levertijd: 1-3 werkdagen
  - Bruder-speelgoed.nl artikelnr: R611270
  - afmetingen: 142x52x54 cm   - merk artikelnr: Rolly Toys speelgoed 611270 / R611270
  - schaal: 1:
  - EAN: 4006485611270
  - categorie: speelgoed, Rolly Toys, 611270
  - prijs Rolly Toys 611270: € 269.99

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Rollytoys Farmtracs traptractors)


De onderstaande artikelen worden ook vaak bekeken in combinatie met de Rolly Toys 611270 || Rolly Toys rollyFarmtrac New Holland met luchtbanden en voorlader:
Rolly Toys 12110
Rolly Toys 12110
Rolly Toys 128846
Rolly Toys 128846
Rolly Toys 122264
Rolly Toys 122264
Rolly Toys 409280
Rolly Toys 409280
Rolly Toys 123230
Rolly Toys 123230
Rolly Toys 122776
Rolly Toys 122776
Lego compatible 30131
Lego compatible 30131
Bruder 2228
Bruder 2228
Lego compatible 40001
Lego compatible 40001
Hot Wheels 01806
Hot Wheels 01806

Bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger.

Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys Rolly Truck-Line traptractoren: traptractoren gebaseerd op de MB Unimog en Volvo vrachtwagens (ca. 3-8 jaar)
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.

Kent u deze (nieuwe) items al?
Lego compatible Sluban F-16 gevechtsvliegtuig Bruder brandweer wagen Bruder politiebus 1:16 wereldbol decoratie Universal Hobbies veenhuis Profiline
Lego compatible bloemenboeket JVH Jan van Haasteren Jumbo legpuzzel 2000 stukjes Rolly Toys kinderkruiwagen Hot Wheels racebaan Lego compatible sport auto
Rolly Toys John Deere traptractor Qwixx kaartspel Kids Globe loods 1:16 Siku set met 3 vrachtwagens met oplegger Rolly Toys New Holland loopauto
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024