shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site Bruder-speelgoed.nl italiaanse site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale een Remiko webshop
Dit is een Remiko webshop
 
 
   Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen Bruder, Britains, Jamara, KidsGlobe, MInisteck, RollyToys, Siku
      
www.keurmerk.info
 
   
     
 
U bent hier: Rolly Toys: (Rollytoys voorladers en accessoires) -Rolly Toys 271757
Rolly Toys 271757 - Rolly Toys Kruiwagen (groen/metaal/luchtband)
Hoofdafbeelding
Rolly Toys 271757 - Rolly Toys Kruiwagen (groen/metaal/luchtband)(R271757). De metalen kruiwagen is het ideale speelgoed voor kleine jonge tuiniers vanaf 2,5 jaar. Deze stevige kruiwagen is gemaakt van hoogwaardig metaal en is daardoor bijzonder robuust en duurzaam.

De metalen bak biedt voldoende ruimte om zand, aa... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)

adviesleeftijd is vanaf 2 jaar  
€45.99 incl. BTW
Voorraadstatus:

Omschrijving Rolly Toys Kruiwagen (groen/metaal/luchtband):
De metalen kruiwagen is het ideale speelgoed voor kleine jonge tuiniers vanaf 2,5 jaar. Deze stevige kruiwagen is gemaakt van hoogwaardig metaal en is daardoor bijzonder robuust en duurzaam.

De metalen bak biedt voldoende ruimte om zand, aarde of andere materialen te vervoeren. De kunststof handgrepen zorgen voor een comfortabele en veilige grip bij het voortduwen van de kruiwagen. Dankzij de luchtbanden kan de metalen rolkruiwagen moeiteloos over diverse ondergronden worden verplaatst, zowel in de tuin als op de speelplaats. Met een draagvermogen van maximaal 25 kg kunnen kinderen hun kleine schatten gemakkelijk vervoeren. Of je nu in de zandbak speelt of in de tuin helpt: de metalen kruiwagen is er altijd.

De metalen kruiwagen Rolly is gemaakt in Italië door Rolly Toys Italiana en maakt indruk door zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het is een echt Made by Rolly Toys Italiana product dat aan de hoogste eisen voldoet.

De metalen kruiwagen is niet alleen geweldig speelgoed, maar bevordert ook de motoriek en verbeelding van kinderen. Ze kunnen spelenderwijs leren omgaan met gereedschap en hun creativiteit de vrije loop laten. Ontdek nu de verrijdbare metalen kruiwagen en laat het hart van je kleine tuinman sneller kloppen!

De Rolly Toys kruiwagen wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage. Al met al ca. een kwartiertje werk.

  - voorraadstatus:
  - adviesleeftijd: 2plus
  - levertijd: 1-3 werkdagen
  - Bruder-speelgoed.nl artikelnr: R271757
  - afmetingen: 80x38x41cm   - merk artikelnr: Rolly Toys speelgoed 271757 / R271757
  - schaal: 1:
  - EAN: 4006485271757
  - categorie: speelgoed, Rolly Toys, 271757
  - prijs Rolly Toys 271757: € 45.99

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Rollytoys voorladers en accessoires)


De onderstaande artikelen worden ook vaak bekeken in combinatie met de Rolly Toys 271757 || Rolly Toys Kruiwagen (groen/metaal/luchtband):
Rolly Toys 270804
Rolly Toys 270804
Rolly Toys 27085
Rolly Toys 27085
Rolly Toys 409402
Rolly Toys 409402
Rolly Toys 409358
Rolly Toys 409358
2716
2716
2752
2752
Lego compatible 30131
Lego compatible 30131
Bruder 2228
Bruder 2228
Lego compatible 40001
Lego compatible 40001
Hot Wheels 01806
Hot Wheels 01806

Bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger.

Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys Rolly Truck-Line traptractoren: traptractoren gebaseerd op de MB Unimog en Volvo vrachtwagens (ca. 3-8 jaar)
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.

Kent u deze (nieuwe) items al?
Lego compatible Sluban F-16 gevechtsvliegtuig Bruder brandweer wagen Bruder politiebus 1:16 wereldbol decoratie Universal Hobbies veenhuis Profiline
Lego compatible bloemenboeket JVH Jan van Haasteren Jumbo legpuzzel 2000 stukjes Rolly Toys kinderkruiwagen Hot Wheels racebaan Lego compatible sport auto
Rolly Toys John Deere traptractor Qwixx kaartspel Kids Globe loods 1:16 Siku set met 3 vrachtwagens met oplegger Rolly Toys New Holland loopauto
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024