shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site Bruder-speelgoed.nl italiaanse site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale een Remiko webshop
Dit is een Remiko webshop
 
 
   Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen Bruder, Britains, Jamara, KidsGlobe, MInisteck, RollyToys, Siku
      
www.keurmerk.info
 
   
     
 
U bent hier: Rolly Toys: (Rollytoys aanhangers) -Rolly Toys 128822
Rolly Toys 128822 - Rolly Toys rollyKipper John Deere
Hoofdafbeelding
Rolly Toys 128822 - Rolly Toys rollyKipper John Deere(R128822). De rollyKipper II John Deere is het ideale speelgoed voor kinderen van 2,5 tot 10 jaar die graag buiten spelen en zich een echte bouwvakker voelen. Deze enkelassige aanhangwagen is spannend en functioneel speelgoed dat de fantasie van kinderen stimul... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)

wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
€36.99 incl. BTW
Voorraadstatus:

Omschrijving Rolly Toys rollyKipper John Deere:
De rollyKipper II John Deere is het ideale speelgoed voor kinderen van 2,5 tot 10 jaar die graag buiten spelen en zich een echte bouwvakker voelen. Deze enkelassige aanhangwagen is spannend en functioneel speelgoed dat de fantasie van kinderen stimuleert en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden ontwikkelt.

Met zijn realistische kantelfunctie stelt de rollyKipper II John Deere kleine bouwers in staat zand, speelgoed en andere voorwerpen te vervoeren en te lossen als echte professionals. Kinderen zullen het geweldig vinden om de aanhanger achter hun traptractor te trekken en belangrijke vaardigheden zoals coördinatie en behendigheid te ontwikkelen.

De rollyKipper II John Deere is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam plastic dat bestand is tegen zware buitenomstandigheden. Hij is eenvoudig in elkaar te zetten en biedt urenlang speelplezier in de tuin, op de speelplaats of zelfs in de zandbak. Dit speelgoed is niet alleen vermakelijk, maar ook veilig en stevig om aan de behoeften van actieve kinderen te voldoen.

Met de rollyKipper II John Deere kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Deze enkelassige aanhanger is een perfect cadeau voor kleine bouwers en avonturiers die willen genieten van de vrijheid van buitenspelen. Maak je kind blij en laat hem de wereld van bouwvoertuigen verkennen met de rollyKipper II John Deere.

De rollyKipper is geschikt voor de Rolly Toys traptrekkers uit de Farmtrac, X-trac en junior serie. Doordat Rolly Toys standaard koppelingen gebruikt, zijn de diverse Rolly Toys aanhangers eenvoudig onderling uitwisselbaar en te gebruiken voor meerdere traptractors.

De Rolly Toys kiepaanhanger van John Deere wordt geleverd in doos. De eindmontage duurt ca. 15 minuten en is middels bijgevoegde bouwtekening eenvoudig af te werken.

  - voorraadstatus:
  - adviesleeftijd: 3plus
  - levertijd: 1-3 werkdagen
  - Bruder-speelgoed.nl artikelnr: R128822
  - afmetingen: 56x47x34 cm   - merk artikelnr: Rolly Toys speelgoed 128822 / R128822
  - schaal: 1:
  - EAN: 4006485128822
  - categorie: speelgoed, Rolly Toys, 128822
  - prijs Rolly Toys 128822: € 36.99

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Rollytoys aanhangers)


De onderstaande artikelen worden ook vaak bekeken in combinatie met de Rolly Toys 128822 || Rolly Toys rollyKipper John Deere:
Rolly Toys 601066
Rolly Toys 601066
Rolly Toys 730032
Rolly Toys 730032
Rolly Toys 023110
Rolly Toys 023110
Rolly Toys 700028
Rolly Toys 700028
Rolly Toys 122752
Rolly Toys 122752
Rolly Toys 12210
Rolly Toys 12210
Lego compatible 30131
Lego compatible 30131
Bruder 2228
Bruder 2228
Lego compatible 40001
Lego compatible 40001
Hot Wheels 01806
Hot Wheels 01806

Bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger.

Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys Rolly Truck-Line traptractoren: traptractoren gebaseerd op de MB Unimog en Volvo vrachtwagens (ca. 3-8 jaar)
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.

Kent u deze (nieuwe) items al?
Lego compatible Sluban F-16 gevechtsvliegtuig Bruder brandweer wagen Bruder politiebus 1:16 wereldbol decoratie Universal Hobbies veenhuis Profiline
Lego compatible bloemenboeket JVH Jan van Haasteren Jumbo legpuzzel 2000 stukjes Rolly Toys kinderkruiwagen Hot Wheels racebaan Lego compatible sport auto
Rolly Toys John Deere traptractor Qwixx kaartspel Kids Globe loods 1:16 Siku set met 3 vrachtwagens met oplegger Rolly Toys New Holland loopauto
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024