shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site Bruder-speelgoed.nl italiaanse site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale een Remiko webshop
Dit is een Remiko webshop
 
 
   Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen Bruder, Britains, Jamara, KidsGlobe, MInisteck, RollyToys, Siku
      
www.keurmerk.info
 
   
     
 
U bent hier: Rolly Toys: (Rollytoys aanhangers) -Rolly Toys 123018
Rolly Toys 123018 - Rolly Toys Mega trailer kiepaanhanger rood
Hoofdafbeelding
Rolly Toys 123018 - Rolly Toys Mega trailer kiepaanhanger rood(R123018). De rollyMega Trailer van Rolly Toys is het ideale speelgoed voor kinderen van 3 tot 10 jaar die geïnteresseerd zijn in bouwvoertuigen en transport. Deze indrukwekkende trailer heeft een heleboel geweldige functies die urenlang speelplezier garan... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)

wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
€120.99 incl. BTW
Voorraadstatus:

Omschrijving Rolly Toys Mega trailer kiepaanhanger rood:
De rollyMega Trailer van Rolly Toys is het ideale speelgoed voor kinderen van 3 tot 10 jaar die geïnteresseerd zijn in bouwvoertuigen en transport. Deze indrukwekkende trailer heeft een heleboel geweldige functies die urenlang speelplezier garanderen.

Dankzij de grote en stabiele driezijdige kipper kunnen kleine bouwers hun lading vervoeren en precies daar lossen waar ze nodig zijn. De achterhef zorgt ervoor dat de aanhanger veilig aan andere voertuigen kan worden gekoppeld om zware ladingen te verplaatsen.

Dankzij een slinger met schroefdraad kunnen kinderen de aanhanger eenvoudig lossen door de laadruimte op te tillen. De rollyMega Trailer is een tweeassige trailer die gemakkelijk te manoeuvreren is en perfect in het spel integreert.

De zijborden van de aanhangwagen zijn voorzien van een slot, zodat de lading tijdens transport goed vastzit. Ook kunnen de zijwanden geopend worden om het laden en lossen van de trailer nog realistischer te maken.

Met de rollyMega Trailer van Rolly Toys kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten door bouwmaterialen, speelgoed of wat ze maar kunnen bedenken te vervoeren. Dit speelgoed bevordert niet alleen de creativiteit, maar ook de motoriek en coördinatie bij kleine bouwers. Laat uw kinderen de wereld van bouwvoertuigen en transport ontdekken door ze de rollyMega Trailer te geven. Plezier en avontuur zijn gegarandeerd!

De Rolly Toys aanhanger wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

  - voorraadstatus:
  - adviesleeftijd: 3plus
  - levertijd: 1-3 werkdagen
  - Bruder-speelgoed.nl artikelnr: R123018
  - afmetingen: 88x47x45 cm   - merk artikelnr: Rolly Toys speelgoed 123018 / R123018
  - schaal: 1:
  - EAN: 4006485123018
  - categorie: speelgoed, Rolly Toys, 123018
  - prijs Rolly Toys 123018: € 120.99

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Rollytoys aanhangers)


De onderstaande artikelen worden ook vaak bekeken in combinatie met de Rolly Toys 123018 || Rolly Toys Mega trailer kiepaanhanger rood:
Rolly Toys 12500
Rolly Toys 12500
Rolly Toys 122004
Rolly Toys 122004
Rolly Toys 601059
Rolly Toys 601059
Rolly Toys 601240
Rolly Toys 601240
Rolly Toys 601295
Rolly Toys 601295
Rolly Toys 811496
Rolly Toys 811496
Lego compatible 30131
Lego compatible 30131
Bruder 2228
Bruder 2228
Lego compatible 40001
Lego compatible 40001
Hot Wheels 01806
Hot Wheels 01806

Bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger.

Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys Rolly Truck-Line traptractoren: traptractoren gebaseerd op de MB Unimog en Volvo vrachtwagens (ca. 3-8 jaar)
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.

Kent u deze (nieuwe) items al?
Lego compatible Sluban F-16 gevechtsvliegtuig Bruder brandweer wagen Bruder politiebus 1:16 wereldbol decoratie Universal Hobbies veenhuis Profiline
Lego compatible bloemenboeket JVH Jan van Haasteren Jumbo legpuzzel 2000 stukjes Rolly Toys kinderkruiwagen Hot Wheels racebaan Lego compatible sport auto
Rolly Toys John Deere traptractor Qwixx kaartspel Kids Globe loods 1:16 Siku set met 3 vrachtwagens met oplegger Rolly Toys New Holland loopauto
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024