shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
   
     
 
U bent hier: Britains: (Britains speelgoed en schaalmodellen) -Britains 43246

Britains 43246 - Britains 43246 Claas Xerion 5000 tractor 1:32


wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
Britains 43246 - Britains 43246 Claas Xerion 5000 tractor 1:32(BR43246). De Claas speelgoedtractor van Britains met EAN 0036881432463 is een charmante en realistische replica van de echte Claas Xerion, een landbouwvoertuig dat kinderen de mogelijkheid biedt om hun eigen agrarische avonturen te beleven. Dit speelgoed is speciaal ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hen kennis te laten maken met de wereld van de landbouw. De speelgoedtractor is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. Het heeft dezelfde kenmerkende kenmerken en vormgeving als echte landbouwtractoren, waardoor het een authentiek en herkenbaar uiterlijk heeft. Het speelgoed is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen ruw spel en langdurig gebruik, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze Claas Xerion speelgoedtractor van Britains is uitgerust met verschillende interactieve functies om het speelplezier te vergroten. Het kan worden bestuurd en voortbewogen door kinderen, waardoor ze zich een echte tractorbestuurder voelen. Met zijn stevige wielen en robuuste constructie kan de tractor gemakkelijk over verschillende oppervlakken bewegen, zoals tapijt, gras of hardhouten vloeren. Bovendien beschikt de speelgoedtractor over beweegbare onderdelen, zoals een beweegbare cabine, waardoor kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Ze kunnen doen alsof ze het land bewerken, gewassen oogsten of zelfs hun eigen boerderij runnen. Dit stimuleert creatief spel en helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en verhalenvertelvaardigheden. De Claas speelgoedtractor van Britains is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


Britains 43246 - Britains 43246 Claas Xerion 5000 tractor 1:32
  € 39.99 incl. BTW   € 33.05 excl. BTW:
  voorraadstatus:
  adviesleeftijd: 3plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
  Bruder-speelgoed.nl artikelnr: BR43246
 
Specificaties van Britains 43246 Britains 43246 Claas Xerion 5000 tractor 1:32:
- afmetingen:
- merk artikelnr: Britains speelgoed 43246 / BR43246
- schaal: 1:32
- EAN: 0036881432463
- categorie: speelgoed, Britains, 43246
- prijs Britains 43246: € 39.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
Britains speelgoed Britains speelgoed Britains speelgoed
Britains speelgoed Britains speelgoed Britains speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Britains speelgoed en schaalmodellen)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

Britains is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige metalen speelgoed schaalmodellen. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis in het produceren van gedetailleerde en realistische replica`s van landbouwvoertuigen, bouwmachines en andere iconische voertuigen.

De speelgoed schaalmodellen van Britains bieden zowel kinderen als volwassen verzamelaars de mogelijkheid om de fascinerende wereld van machines en voertuigen te verkennen. Met oog voor detail en vakmanschap weet Britains de kenmerken van de originele voertuigen nauwkeurig vast te leggen.

Een van de sterke punten van Britains schaalmodellen is de variëteit aan voertuigen die ze produceren. Van tractoren en landbouwmachines tot bouwvoertuigen en militaire voertuigen, Britains heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen. Hierdoor kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en verschillende scenario`s en omgevingen creëren.

De schaalmodellen van Britains zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook een educatieve waarde. Kinderen kunnen leren over verschillende voertuigen, hun functies en de toepassingen ervan in het echte leven. Dit helpt bij het ontwikkelen van hun kennis van de wereld en stimuleert hun creativiteit tijdens het spelen.

De kwaliteit van Britains speelgoed schaalmodellen is uitstekend. Ze zijn gemaakt met een metalen basis frame en afgewerkt met duurzame materialen. Het vakmanschap en de aandacht voor detail maken de modellen zeer realistisch en zorgen voor een authentieke speelervaring.

Naast het gebruik als speelgoed zijn de schaalmodellen van Britains ook gewilde verzamelobjecten. Verzamelaars waarderen de zeldzaamheid en de verzamelwaarde van de modellen, vooral oudere en gelimiteerde edities. Deze verzamelobjecten worden vaak tentoongesteld in vitrines en zijn een bron van trots voor verzamelaars.

Al met al bieden de speelgoed schaalmodellen van Britains een combinatie van plezier, educatie en verzamelbaarheid. Of het nu gaat om het naspelen van boerderijscènes, het bouwen van een constructieplaats of het creëren van historische veldslagen, de modellen brengen de verbeelding tot leven en zorgen voor eindeloos speelplezier voor kinderen en volwassenen.

Omdat Britains voor de schaalmodellen de standaard schaal van 1:32 gebruikt voor haar tractors en accessoires is het heel goed mogelijk om de Britains modellen te combineren met speelgoed van andere merken in dezelfde schaal, zoals Siku die ook een breed scala aan tractors en landbouwmachines heeft of Kids Globe, welke voornamelijk veel speelgoed boerderijen, loodsen en stallen op schaal 1:32 in haar assortiment heeft. Kijkt u ook gerust eens op de 1:32 pagina voor een compleet overzicht van de 1:32 speelgoed modellen van de diverse merken als Siku, Kids Globe, Dutch Farm en natuurlijk ook Britains, zodat u een nog grotere keuze heeft.

Kent u deze nieuwe items al?
Jamara Porsche 911 GT3 Cup RC, schaal 1:14 2,4GHz met afstandsbesturing Hot Wheels 5 car giftpack Liebherr torenkraan 2,4Ghz 1:20 van Jamara
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023