shopify visitor statistics
   
 
Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact, stel een vraag  Onze instagram  Bruder speelgoed franstalig Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl Deutscher site   Bruder speelgoed aanbiedingen sale www.keurmerk.info
   Bruder-speelgoed.nl - sinds 2006 kwaliteitsspeelgoed tegen zeer scherpe prijzen!
  Bruder, Britains, Darda, Jamara, KidsGlobe, Ministeck, RollyToys, Siku en nog veel meer
een Remiko webshop
Remiko webshop
 
   
     
 
Home / merk: Stickit / artikel: Stickit 42271

Stickit 42271 - Stick-it Ministecksysteem Schildpad ca. 500 stukjes


   
Stickit 42271 - Stick-it Ministecksysteem Schildpad ca. 500 stukjes(MC42271). Dit Stick-it Ministeck systeem bestaat uit: 1x grondplaat 13,3x13,3 cm, ca. 500 steentjes, 1x ophanghaakje, 1x heveltje


Stickit 42271 - Stick-it Ministecksysteem Schildpad ca. 500 stukjes
  € 5.49 incl. BTW   € 4.54 excl. BTW:
  voorraadstatus:
  adviesleeftijd:
  levertijd: 1-3 werkdagen
  Bruder-speelgoed.nl artikelnr: MC42271
 
Specificaties van Stickit 42271 Stick-it Ministecksysteem Schildpad ca. 500 stukjes:
- afmetingen:
- merk artikelnr: Stickit speelgoed 42271 / MC42271
- EAN: 4031269422711
- categorie: puzzel, speelgoed, Stickit, 42271
- prijs Stickit 42271: € 5.49

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:
Stickit speelgoed Stickit speelgoed Stickit speelgoed
Stickit speelgoed Stickit speelgoed Stickit speelgoed

Terug naar alle artikelen in deze categorie (Ministeck en Stickit dieren)

Of bekijk ons assortiment speelgoed met zelfde maatvoering (1:16=groot, 1:87=klein):
speelgoed op schaal 1:16 van Bruder, Britains, en Kids Globe speelgoed op schaal 1:24 van Schleich en Kids Globe speelgoed op schaal 1:32 van Siku, Britains, Wiking en Kids Globe speelgoed op schaal 1:50 van Siku en Kids Globe speelgoed op schaal 1:87 van Siku en Kids Globe

De naam Ministeck is al vele jaren synoniem voor creatief puzzelen met kleine gekleurde steentjes. De kracht van Ministeck is dat de steentjes steeds weer opnieuw gebruikt kunnen worden, zodat de creativiteit werkelijk onbegrensd is. Ook voor kinderen is Ministeck ideal. Er zijn kleine sets voor jonge kinderen en naarmate leeftijd en inzicht toeneemt, zijn er telkens weer nieuwe en grotere sets binnen ons assortiment.

Ministeck of Stickit
Het zal u vast al zijn opgevallen, niet elke set op onze website is van Ministeck. Wij verkopen ook het merk Stickit wat qua functionaliteit, werkwijze en soort steentjes identiek is. Ministeck is ooit op de markt gebracht door de heer Gottwald. Ergens is er een scheiding gekomen van de merknaam Ministeck (momenteel in handen van de firma. Feuchtmann) en de bedenker. Gottwald is sindsdien als producent van dezelfde producten verdergegaan onder de naam Stickit, veelal ook met de originele sets en sjablonen. Voor de gebruiker geldt overigens dat de steentjes en grondplaten onderling uitwisselbaar zijn, Ministeck sets kunnen zonder probleem worden gecombineerd met Stickit sets, en ook de losse kleurstrips worden in dezelfde 24 kleuren geproduceerd.

Kleurafwijking Ministeck / Stickit
In verschillende productie batches kan een minimale kleurafwijking zitten, maar dit geld voor zowel Ministeck als Stickit. Het kan dus voorkomen dat als u later een andere doos of losse strips met steentjes bijbesteld, de kleuren net iets afwijken, maar in het grotere geheel van een groot werkstuk is dit verschil te verwaarlozen. Deze marginale afwijkingen zien we zowel bij Ministeck als bij Stickit. Let er overigens op dat de grondplaten na verloop van tijd wat kunnen verkleuren door zonlicht. Ons advies is om deze niet in een open (licht) vak in de kast op te bergen als er langere tijd niet mee gespeeld wordt.

Ministeck voorbeelden
Er zijn meerdere voorbeeldboekjes voor Ministeck en Stickit beschikbaar. U treft deze aan op deze pagina. De bijgeleverde voorbeelden bij Ministeck en Stickit zijn in basis duidelijk genoeg. Doordat, zeker bij de oudere sets, het voorbeeld niet digitaal is, maar een kleurenafdruk van het origineel, kan het soms even puzzelen zijn om de juiste kleuren aan de nummers te koppelen. Beter bij aanvang van het maken van een grote set even aandacht besteden aan welke kleur bij de voorbeeldplaat hoort, dan halverwege erachter komen dat u de verkeerde kleur heeft gebruikt. Meest lastig zijn de verschillende kleuren bruin/oranje, blauwtinten en groentinten. Hiervoor geldt: een goed begin is het halve werk.

Omdat Ministeck en Stickit zich uitermate goed leent voor aanvullingen, kunt u bij ons ook terecht voor aanvullingen. Voor een directe link:
- Ministeck / Stickit kleurstrips
- Ministeck / Stickit puntjes / enkeltjes
- Ministeck / Stickit grondplaten / basisplaten
- Ministeck / Stickit metalic steentjes
 
    € 4,95 per order (NL) | Bestel op tijd! meer info
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024